Ariana Grande : Φοράει νυφικό Vera Wang και ρίχνει τα σόσιαλ


Σε μία τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε στην έπαυλη της Ariana, ή ίδια και ο 25χρονος συντροφός της αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης

Η τελετή έγινε μυστικά και οι καλεσμένοι που παρευρέθηκαν για να τιμήσουν το ζευγάρι ήταν ελάχιστοι. Η πρόταση έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο και η ευτυχία του ζευγαριού μεγάλη.

Καλεσμένοι της τελετής

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ,οι καλεσμένοι ήταν ελάχιστη, η τελετή κομψη και τόσο το ζευγάρι, όσο και οι οικογένειες τους ήταν πολύ χαρούμενοι. Γενικά στην τελετή το παρών έδωσαν ελάχιστοι συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού και των οικογενειών τους.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι

Το ζευγάρι είναι πάρα πολύ ευτυχισμένο και η σχέση τους μετράει από το 2020. Γι αυτό τον λόγο όταν έγινε στην δημοφιλή σταρ η πρόταση είπε κατευθείαν ναι.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση τους

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού, μετά την δημιουργία της σχέσης τους πραγματοποιήθηκε στο βίντεο κλίπ του τραγουδιού της Stuck with U τον Μάιο της ίδιας χρονιάς.

Το νυφικό  δια χειρός Veras Wang

Η νύφη, έλαμπε μέσα στο νυφικό της και το όλο σκηνικό θύμιζε παραμύθι. Σύμφωνα με τα όσα έφτασαν στα αυτιά μας η Αριάνα είχε συμφωνήσει πολλά χρόνια πίσω με την Wang, Ότι ,όταν παντρευτεί το νυφικό της θα της το φτιάξει η ίδια. Η συνάντηση τους, είχε γίνει στο Met Gala.

Το σχέδιο του νυφικού

Το νυφικό που σχεδιάστηκε για την μοναδική Ariana Grande, ήταν στράπλες κα είχε πολύ στενή μέση, αποτελούνταν από μεταξωτό ύφασμα και ήταν στο χρώμα του κρίνου. Το πέπλο του ήταν πτυχωτό και είχε τούλι.

Υπενθυμίζουμε ότι:

  • Γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου του 19933
  • Είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια
  • Ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία 15 ετών στο Μπρόντγουεη 13
  • Έγινε γνωστή μέσα από τις σειρές της Nickelodeon Cat valledine και nickelodeon Victorious
  • Το πρώτο sigles ονομάστηκε “on the way”, και βρέθηκε πρώτο στα Charts.

Ακολουθεί βίντεο από τον γάμο της Αριάνας Γκράντε

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ