Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: Ψυχίατρος αποτρέπει ασθενείς από το να εμβολιαστούν


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ ψυχίατρος στο Δρομοκαΐτειο αποτρέπει τους ασθενείς να εμβολιαστούν

«Εκστρατεία» κατά των εμβολιασμών έχει ξεκινήσει ένας ψυχίατρος στο Δρομοκαΐτειο, προκειμένου να μην εμβολιαστούν οι ασθενείς που βρίσκονται εκεί.

Όπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ, ο συγκεκριμένος γιατρός αποτρέπει τους ασθενείς οι οποίοι είναι φιλοξενούμενοι σε ξενώνα στον οποίο είναι επιστημονικά υπεύθυνος, να εμβολιαστούν, την ώρα μάλιστα που οι ίδιοι έχουν δεχτεί να προβούν στην χορήγηση του σκευάσματος.

Μάλιστα σύμφωνα με την καταγγελία με «αιφνιδιαστικές επισκέψεις» στον εν λόγω ξενώνα ακόμα και χθες βράδυ, ο γιατρός έπεισε αρχικά τους ασθενείς να μην εμβολιαστούν.

«Τελικά με τις προσπάθειες της διοίκησης του νοσοκομείου και της υπόλοιπης θεραπευτικής ομάδος εμβολιάζονται οι πέντε ασθενείς από τους 10 που αρχικά είχαν δήλωσαν συμμετοχή».

Γνωστοποιείται ότι η διοίκηση προτίθεται σήμερα να πάρει αυστηρά πειθαρχικά μέτρα σε βάρος του συγκεκριμένου γιατρού.

«Δεν παίζεις με την υγεία ασθενών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Δεν εκμεταλλεύεσαι την επιρροή που ασκείς ως θεράπων ιατρός στους ασθενείς για να τους πείσεις για τις απόψεις σου. Τέτοιες συμπεριφορές μας προσβάλουν. Τις αναδεικνύουμε ως παράδειγμα προς αποφυγή. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να αμαυρώνει τη προσπάθεια που κάνουμε όλοι για εμβολιασμό όλων, ασθενών και προσωπικού στο νοσοκομείο», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ