Βάνα Μπάρμπα: Πολλά μου φαίνονται υπερβολικά για τον Φιλιππίδη – Δεν θα αποφασίσουν τα social media

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις διαδικτυακές δημοσιεύσεις της υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη, η Βάνα Μπάρμπα έβαλε κατά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Μιλώντας σε εκπομπή του alpha τόνισε πως «πρέπει να περιμένουμε την απόφαση της Δικαιοσύνης», ενώ δήλωσε πως κατά την άποψή της, ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αθώος.

Μεταξύ άλλων, η Βάνα Μπάρμπα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω τρομάξει με αυτό το πρωτόγνωρο κατεστημένο των social media. Πως δικάζουν καταστάσεις ξεπερνώντας τα δικαστήρια. Μπορούν να μπουν στην προσωπική μας ζωή και να καταστρέψουν τα πάντα».

«Τόσο φωτισμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να φτάσουν σε τόσο αποτρόπαιες πράξεις»

Ενώ στη συνέχεια ανέφερε, «πήγα και είδα τον Πέτρο μία φορά μόνο και ήπιαμε έναν καφέ οι δυο μας. Δεν είμαστε φίλοι, δεν έχουμε συναντηθεί ούτε στη δουλειά. Όταν έγραψα τελείως παρορμητικά «κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη» ήταν γιατί πιστεύω πως τόσο ταλαντούχοι άνθρωποι, τόσο φωτισμένοι άνθρωποι δεν μπορεί να φτάσουν σε τόσο αποτρόπαιες πράξεις. Το οποίο πιστεύω και είναι η άποψη μου» πρόσθεσε η ηθοποιός στο Tik Talk.

Η ίδια σημείωσε πως είπε στον Πέτρο Φιλιππίδη:
«Δεν υπερασπίζομαι εσένα, αλλά τον κλάδο μας, τη δύναμή μας ενάντια στα social media, τα οποία μπορούν να μας δικάσουν σε μια μέρα».

«Νομικά τώρα, μιλώντας με τον Πέτρο για κάποια πράγματα, θα μου επιτραπεί μέχρι το τέλος, θα αγωνιστώ και θα παλέψω για αυτό να μπορώ να υπάρχω και να λέω την άποψη μου. Είτε είναι σωστή είτε είναι λάθος. Η άποψη μου λέει το απλό από καρδιάς. Ότι πολλά πράγματα μου φαίνονται υπερβολικά. Πρώτον, πολλά από τα κορίτσια που ήταν πιο νεαρές ηθοποιοί έχουν παραγραφεί. Δεύτερον, το θέμα του βιασμού. Τρίτον, δεν μπορεί μετά από δεκαπέντε και είκοσι χρόνια να βγαίνεις και να λες. Πιστεύω ότι βγήκε ένα απόστημα μέσα από την καραντίνα και όλο αυτό που ζήσαμε και ζούμε οι ηθοποιοί».

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ