Ενεργειακοί κρύσταλλοι : Αυτές είναι οι ευεργετικές τους ιδιότητες

Πιο συγκεκριμένα η σχέση του ανθρώπου με τους Κρυστάλλους, χάνεται στα βάθη των αιώνων, αφού πάρα πολλοί κρύσταλλοι ανακαλύφθηκαν από αρχαιολόγους  ως δώρα που χάριζαν η αγαπημένοι του στον νεκρό προκειμένου να τον προστατεύουν σε αυτό του το ταξίδι.

Από την Λίθινη εποχή και μετά ,αρχίζει πλέον να γίνεται εντελώς ξεκάθαρο, ότι αυτοί οι κρύσταλλοι καταλάμβαναν έναν πιο μεταφυσικό, μαγικό, και ιδιαίτερο χαρακτήρα . Παρακάτω ακολουθεί η ιστορία τους αλλά και οι πολλές ευεργετικές τους ιδιότητες.

Ιστορικά στοιχεία

  • Τα κοιτάσματα λίθων εκμεταλλεύονται εδώ και χιλιάδες χρόνια τόσο οι έλληνες, όσο και οι Αιγύπτιοι αλλά και μεγάλοι πολιτισμοί.  όλα αυτά τα χρόνια αποδείχτηκε ότι κάθε πολιτισμός είχε και την δική του προτίμηση σε κάποια πέτρα. Πιο συγκεκριμένα οι Έλληνες, είχαν προτίμηση στην πέτρα “Χαλαζία”, για τους Ινδούς το “ρουμπίνι”, για τους Αιγύπτιους το “σμαράγδι”. Ενώ το διαμάντι, άρχισε να παίρνει τα πάνω του τα τελευταία 5.000 χρόνια και οι θεραπευτικές τους ιδιότητες είναι ελάχιστες.

Ιατρικές και ευεργετικές ιδιότητες των κρυστάλλων

  • Οι κρύσταλλοί είναι πολύτιμα, ορυκτά πλάσματα, επειδή είναι ζωντανοί οργανισμοί οι οποίοι έχουν τις δικές τους δονήσεις, την δική τους αύρα και τον δικό τους χαρακτήρα και γι αυτό τον λόγο κάθε κρύσταλλος είναι ξεχωριστός ανεξαρτήτως το μέγεθος του.

 

Από τι μαγεύονται οι κρύσταλλοι

  • Ένα πείραμα που εξελίχθηκε στην Ρωσία, έδειξε ότι όταν οι Κρύσταλλοι ακούνε κλασσική μουσική ανταποκρίνονται με έναν πολύ θετικό τρόπο μέσω των δονήσεων τους, σε αντίθεση με άλλα είδη μουσικής όπου η αντίδραση τους, ήταν αδιάφορή.

Πως επιλέγουμε έναν λίθο

  • Έναν λίθο δεν τον επιλέγουμε εμείς, αλλά αυτός επιλέγει εμάς και αυτό συμβαίνει μέσω της έλξης που νιώθουμε όταν βρεθούμε μπροστά η πιάσουμε έναν λίθο στα χέρια μας. Όταν συμβεί αυτό καλό είναι να πάρουμε τον λίθο. Όταν πάλι, θέλουμε να πάρουμε έναν κρύσταλλο για να αλλάξουμε μία πτυχή της ζωής μας, τότε θα πρέπει να πάρουμε και τον ανάλογο λίθο.

Ακολουθεί βίντεο για τις ευεργετικές ιδιότητες των κρυστάλλων

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ