Ομορφιά επιδερμίδα : Προϊόντα που θα πρέπει να χρησιμοποιούνται με μέτρο

Οι λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να εξαλείψετε τα ακόλουθα απολέπιση, εργαλεία και μάσκες από τη ρουτίνα φροντίδας προσώπου ποικίλλουν – μερικά είναι πολύ σκληρά, μερικά είναι αναποτελεσματικά, μερικά απλά δεν ανταποκρίνονται στη διαφημιστική εκστρατεία.

Απολέπιση βερίκοκου
  • Ο κοκκώδης απολεπιστής ήταν αγαπημένος λατρείας εδώ και χρόνια … έως ότου οι καταναλωτές έπιασαν το γεγονός ότι έβλαπτε το δέρμα τους περισσότερο από το να το βοηθούσαν.
  • Το 2016, κατατέθηκε αγωγή εναντίον της μητρικής του εταιρείας, Unilever, ισχυριζόμενος ότι τα θρυμματισμένα σωματίδια καρυδιάς στο οποίο βασίστηκε το προϊόν για απολέπιση προκάλεσαν πράγματι μικροτσίματα στο δέρμα, οδηγώντας σε μόλυνση και συνολικό ερεθισμό.
  • Έχουν δείξει  ότι τα λάκκα φρούτων, τα οποία είναι δομικά παρόμοια με τα καρύδια, είναι πολύ λειαντικά για το ευαίσθητο δέρμα του προσώπου – ειδικά όταν πρόκειται για θεραπείες ακμής.

Δοκιμάστε απολεπιστικό προιόν

  • Οι δερματολόγοι συμφωνούν ότι τα αλεσμένα καρύδια είναι όχι και τόσο καλή φροντίδα του δέρματος, όσο η φρέσκια αίσθηση ενός φυσικού απολεπιστικού, αναζητήστε υδρογονωμένες χάντρες jojoba ή απαλούς κόκκους καλαμποκιού.
Κίνδυνοι απολέπισης
  • Οι κίνδυνοι της υπερβολικής απολέπισης είναι πραγματικοί και οι δερματολόγοι λένε ότι το πολύ, θα πρέπει να απολέπιζετε μία έως δύο φορές την εβδομάδα.
  • Οτιδήποτε περισσότερο από αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρό ερεθισμό.

Μαντηλάκια Προσώπου

  • Χρησιμοποιούνται καθημερινά, τα μαντηλάκια αφαίρεσης μακιγιάζ μπορούν πραγματικά να προκαλέσουν τριβή και ακόμη και να σκίσουν το δέρμα. Επιπλέον, επειδή είναι βρεγμένα, απαιτείται πολύ αλκοόλ και συντηρητικά για να αποφευχθεί η χύτευση των σκουπιδιών (ακαθάριστα, αλλά αληθινά) – κανένα από τα οποία δεν είναι ιδανικό για ευαίσθητο δέρμα.
  • Επιπλέον, τα υγρά μαντηλάκια – από πρόσωπο σε άκρο – λέγονται ότι αποτελούν τεράστια ρύπανση για τον πλανήτη. Είναι κυρίως κατασκευασμένα απόπολυεστέρας, πολυπροπυλένιο, βαμβάκι, και πολλά άλλα, τα οποία δεν αποσυντίθενται γρήγορα.

Τα Bioré Pore Strips

  • Τα Bioré Pore Strips δεν προκαλούν θραύση των τριχοειδών αγγείων, όπως πιστεύουν πολλοί λάτρεις της ομορφιάς. Ωστόσο, έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν σχίσιμο ή να ερεθίσουν περαιτέρω το ήδη παραβιασμένο δέρμα.

Ακολουθεί βίντεο για την υγεία του προσώπου

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ