Ζωζώ Σαπουντζάκη – Άννα Φόνσου: Οι δύο πρωταγωνίστριες μαζί στο θεατρικό σανίδι [vid]


Η κάμερα της πρωινής εκπομπής «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε στον εορτασμό των γενεθλίων της κα Σαπουντζάκη. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια που εχθές (27/05) έκλεισε τα 88 της χρόνια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής για το μυστικό της επιτυχίας της με το αντρικό φύλο, την μεγάλη της αγάπη και αφοσίωση για τη δουλειά της, αλλά και τα νέα θεατρικά της σχέδια.

«Το καλύτερο δώρο για εμένα είναι να είμαι υγιής για να μπορώ να δουλεύω», δήλωσε χαρακτηριστικά η γνωστή περφόρμερ. Όσον αφορά τη σχέση της με τους άντρες, η Ζωζώ Σαπουντζάκη ανέφερε: «Το μυστικό της επιτυχίας μου με τους άντρες ήταν ότι ήμουν σοβαρή. Δεν είχα φλερτ και δούλευα πάρα πολύ».

Η ίδια ωστόσο αποκάλυψε και μια ακόμη – δυσάρεστη αυτή τη φορά – πτυχή της ζωής της, αφού βρέθηκε στη δύσκολη θέση να δει τους κόπους μιας ζωής να γίνονται στάχτη, όταν το σπίτι της στην Κινέτα πήρε φωτιά. «Αρκετά από τα χρήματα που έβγαλα πήγαν για το σπίτι μου στην Κινέτα που κάηκε. Ήταν τα πάντα για εμένα αυτό το σπίτι, ήταν η ψυχή μου, αλλά δυστυχώς κάηκε», είπε χαρακτηριστικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Μιλώντας για τη δουλειά της στο χώρο του θεάματος και τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, η Ζωζώ Σαπουντζάκη ανέφερε τα εξής: «Την αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και μπορώ να συνεχίσω να την κάνω». Την ίδια στιγμή, η γνωστή ηθοποιός, η Άννα Φόνσου, που ήταν κι εκείνη καλεσμένη στο πάρτι για τον εορτασμό των γενεθλίων της γνωστής περφόρμερ αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής ότι οι δύο γυναίκες ετοιμάζουν μαζί μια θεατρική παράσταση. «Μια ευχή που έχω είναι να δουλέψω μαζί με τη Ζωζώ και θα γίνει. Ετοιμάζουμε μια παράσταση μαζί», είπε χαρακτηριστικά η κ. Φόνσου.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο με τις δηλώσεις των δύο ηθοποιών την ημέρα των γενεθλίων της κα Σαπουντζάκη:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ