Γάμοι και βαφτίσεις χωρίς μουσική – Τι ανακοινώθηκε

Ο Νίκος Χαρδαλιάς στη σημερινή ενημέρωση δεν αναφέρθηκε σε καμία αλλαγή στο θέμα αύξησης καλεσμένων σε γάμους και βαφτίσεις.

Όσον αφορά την μουσική στις εκδηλώσεις ο κ. Χαρδλιάς ήταν ξεκάθαρος. Η μουσική δεν θα επιτρέπεται στους χώρους δεξιώσεων όπως και στην εστίαση.

Οι δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων θα ξεκινήσουν λοιπόν την Δευτέρα 31 Μαΐου με τους όρους που λειτουργεί η εστίαση. Δηλαδή χωρίς μουσική.

Ο ίδιος απάντησε σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους σχετικά με το ζήτημα της απαγόρευσης της μουσικής στα καφέ και την εστίαση, όταν ερωτήθηκε αν γνωρίζει ότι οι εστιάτορες ετοιμάζουν «αντάρτικο» ως προς το θέμα αυτό.

Ο κ. Χαρδαλιάς υπεραμύνθηκε των αποφάσεων που ελήφθησαν από την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων και τόνισε πως δεν είναι απόφαση της κυβέρνησης αλλά το λένε έρευνες και επιδημιολόγοι, «διότι η μουσική μας αναγκάζει να μιλάμε πιο δυνατά».

Νωρίτερα, την απόφαση για επαναλειτουργία των γυμναστηρίων με το εγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο από τη Δευτέρα 31 Μαΐου, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση για την πανδημία του κορονοϊού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ