ΟΑΕΔ: Προσλήψεις εκπαιδευτικών στα ΚΕΚ Ρέντη


ΟΑΕΔ: Θέσεις εκπαιδευτικών στα ΚΕΚ Ρέντη – Όλες οι πληροφορίες

Προκήρυξη για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτών στο ΚΕΚ Ρέντη, για την υλοποίηση τεσσάρων (4) προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης, διάρκειας 250 ωρών το καθένα, με τίτλο: «Διαπολιτισμικοί Μεσολαβητές», για συνολικά 60 νέους και εφήβους, στο πλαίσιο του Προγράμματος Child Guarantee (Εγγύηση για το Παιδί) που υλοποιούν ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) και το γραφείο της UNICEF στην Ελλάδα.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όλοι οι εκπαιδευτές οι οποίοι πληρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσης. Πληροφορίες για τις ζητούμενες ειδικότητες, τα μαθήματα, την υποβολή αιτήσεων και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

1. Διδασκαλία Ελληνικών ως δεύτερη γλώσσα (125 ώρες)

2. Διδασκαλία Επαγγελματικών Αγγλικών (25 ώρες)

3. Ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων (20 ώρες)

4. Ανάπτυξη Κοινωνικών και Επαγγελματικών Δεξιοτήτων για το επάγγελμα του Διαπολιτισμικού Μεσολαβητή (80 ώρες)

Η ενότητα 4 θα περιλαμβάνει ενδεικτικά τα παρακάτω μαθήματα:

Εισαγωγή στο Επάγγελμα του Διαπολιτισμικού Μεσολαβητή

Ορολογία Επαγγέλματος και Θεσμών • Εξοικείωση με τη δημόσια διοίκηση και τους οργανισμούς παροχής υπηρεσιών

Σύγχρονα Ζητήματα διαμεσολάβησης, δεοντολογίας, και τεχνικές διαπραγμάτευσης

Θεωρία και πρακτική της επικοινωνίας και της διαχείρισης συγκρούσεων

Ζητήματα διαφορετικότητας και δικαιωμάτων • Προσεγγίσεις για το φύλο και τα έμφυλα στερότυπα

Αρχές Ασφαλούς Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας Οι υποψήφιοι εκπαιδευτές πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον: α) Τους παρακάτω τίτλους σπουδών: Πτυχίο AEI (πανεπιστημιακής ή τεχνολογικής κατεύθυνσης), των τομέων:

Φιλοσοφικής

Πληροφορικής

Κοινωνικών ή ανθρωπιστικών επιστημών

Οι τρεις παραπάνω κατηγορίες θα πρέπει να έχουν γνώσεις Αγγλικής επιπέδου τουλάχιστον C1 γλωσσομάθειας (πιστοποιητικό ή βεβαίωση αποδεκτή από το ΑΣΕΠ)

Αγγλικής Φιλολογίας β) Επαγγελματική εμπειρία σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και άτομα σε κίνδυνο κοινωνικού αποκλεισμού, τουλάχιστον ενός (1) έτους ή διδακτική εμπειρία 50 ωρών σε θεματικές που σχετίζονται με ζητήματα γλωσσικής, εθνοτικής, πολιτισμικής διαφορετικότητας, διαπολιτισμικής συνύπαρξης και της διάστασης του φύλου, για τους κατόχους πτυχίου κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών και διδακτική εμπειρία 100 ωρών για τους λοιπούς . Τα προαπαιτούμενα κριτήρια απαιτούν τις ελάχιστες προϋποθέσεις συμμετοχής στην παρούσα πρόσκληση και ο υποψήφιος / η υποψήφια που δεν τα διαθέτει, αποκλείεται από τη διαδικασία εξέτασης της αίτησής του.

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΚΕΚ Ρέντη, (Πέτρου Ράλλη 83, Τ.Κ. 182 33, Αθήνα τηλ. 210 3413687, 210 3455416) έως την Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021 MONO με συστημένη επιστολή ή με ταχυμεταφορά.

Κανένα απολύτως δικαιολογητικό δε γίνεται δεκτό μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής της αίτησης.

Κατά την παραλαβή, τα δικαιολογητικά που αναγράφονται στην αίτηση του υποψηφίου ελέγχονται και υπογράφονται από τους παραλήπτες ένα προς ένα και αναγράφεται στην αίτηση ο συνολικός αριθμός συνημμένων (σε φύλλα) πλην του φύλλου της αίτησης.

Οι παραλήπτες δεν είναι υπεύθυνοι για την πληρότητα των δικαιολογητικών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ