Μπόρις Τζόνσον: Μυστικός γάμος με 30 καλεσμένους στον Καθεδρικό Ναό του Ουεστμίνστερ


Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον παντρεύτηκε τη σύντροφό του Κάρι Σίμοντς το πρωί του Σαββάτου (29/5) σε μία μυστική τελετή.

Ο 56χρονος Μπόρις Τζόνσον, αντάλλαξε όρκους με την 33χρονη Κάρι Σίμοντς, στον Καθεδρικό Ναό του Ουεστμίνστερ μπροστά σε μια χούφτα στενών φίλων και οικογένειας.

Σημειώνεται πως ο Μπόρις Τζόνσον γίνεται ο πρώτος εν ενεργεία πρωθυπουργός που παντρεύεται μετά τον Λόρδο Λίβερπουλ ο οποίος είχε παντρευτεί τη Μαίρη Τσέστερ το 1822.

Μάλιστα ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε έξι μόλις μέρες αφότου το πρωθυπουργικό ζεύγος έστειλε κάρτες save the date. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα των 30 καλεσμένων ωστόσο ο Στάνλεϊ Τζόνσον, πατέρας του Μπόρις Τζόνσον, φάνηκε να χαμογελάει έξω από τον ναό, όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Όλοι οι προσκεκλημένοι προσκλήθηκαν την τελευταία στιγμή και συμμετείχαν μόνο λίγοι υπάλληλοι της εκκλησίας. Ακόμη και οι υπάλληλοι του αριθμού 10 της Downing Street πιάστηκαν κυριολεκτικά στον… ύπνο, σύμφωνα με πηγές. Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε από τον πατέρα Daniel Humphries. Μάλιστα ο ίδιος ιερέας πέρυσι βάπτισε τον γιο του ζευγαριού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ