ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο επιβεβαίωσε πως βίντεο με παρενόχληση πολεμικών πλοίων από UFO είναι αυθεντικό


Εκπρόσωπος του Πενταγώνου επιβεβαίωσε πως βίντεο με παρενόχληση σκαφών του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού από άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα ήταν αυθεντικό και ότι συμπεριλαμβάνεται στις εν εξελίξει έρευνες της ομάδας που έχει αναλάβει την έρευνα, UAPTF, ανέφερε ανταποκριτής του NBC.

Πρόσφατα δημοσιεύματα είχαν αναφέρει ότι το 2019 αμερικανικά πολεμικά είχαν παρενοχληθεί από «σμήνος» UFO.

Σε αυτό το πλαίσιο κυκλοφόρησε βίντεο με εικόνες από τα ραντάρ του USS Omaha στις 15 Ιουλίου 2019, που απεικονίζει περιστατικό στα ανοιχτά του Σαν Ντιέγκο.

Το βίντεο ανέβασε ο δημιουργός ντοκιμαντέρ Τζέρεμι Κορμπέλ, ο οποίος έχει ασχοληθεί με θέματα UFO (UAP- Unidentified Aerial Phenomena). Επίσης, έχει αναφέρει πως τουλάχιστον ένα από τα αντικείμενα που παρατηρήθηκαν εισήλθε στα νερά της θάλασσας κάποια στιγμή.

Όπως είπε στη Daily Star o Κόρμπελ, δεκάδες άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα πετούσαν γύρω από εννιά πολεμικά σε μια ακτίνα 100 μιλίων τον Ιούλιο του 2019. «Αναφέρθηκε σε μένα ότι υπήρχαν 50 με 100 άγνωστα σκάφη που πετούσαν γύρω από πολλά πλοία. Στον ασύρματο είχαν συνομιλίες και βίωναν παρόμοιους τύπου επαφών» πρόσθεσε.

Πολλοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο για προηγμένα drones, ωστόσο ο Κόρμπελ είπε ότι χρησιμοποιήθηκε τεχνολογία κατά drones και αποδείχτηκε αναποτελεσματική.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ