Κρήτη: «Νομίζουν πως έχω καταπιεί ότι έπεσε» – Ο πατέρας της 11χρονης δεν πιστεύει ότι ήταν ατύχημα


Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται από την ώρα του χαμού της κόρης του, ο πατέρας της 11χρονης Ιωάννας που έχασε τη ζωή της την περασμένη Τετάρτη, στους Αγίους Αποστόλους Χανίων.

Ο πατέρας συντετριμμένος έδειξε στο zarpanews.gr το ποδήλατο της κόρης του και, μεταξύ άλλων, έκανε σαφές πως δεν πιστεύει ότι ο θάνατος της κόρης του ήταν αποτέλεσμα ατυχήματος.

Μίλησε για τις βόλτες που έκαναν μαζί στο Μαράθι, λέγοντας ότι η Ιωάννα «δεν φοβόταν όπου και αν την πήγαινα, γιατί ήξερε ότι ο μπαμπάς είναι εδώ», ενώ η συναισθηματική φόρτιση ήταν εμφανής στα λόγια και τις κινήσεις του.

Δείτε την εξομολόγηση του πατέρα της 11χρονης:

Το χρονικό

Η 11χρονη έφυγε από το σπίτι της στις 8 το βράδυ της Τρίτης, ωστόσο όταν άργησε να επιστρέψει η μητέρα της ανησύχησε και άρχισε να την αναζητά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού», η εξαφάνιση της 11χρονης δηλώθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων νωρίς το πρωί της Τετάρτης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση από την αστυνομία στις 12 το μεσημέρι και άμεσα ξεκίνησε η διαδικασία ενεργοποίησης της Ομάδας «Θανάσης Μακρής» για την αναζήτηση του παιδιού στην περιοχή.

Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο οργανισμός, παρά το γεγονός ότι κατατέθηκε αίτημα προκειμένου να ενεργοποιηθεί το Amber Alert , από αρμόδιους της ΕΛ.ΑΣ. προτάθηκε να περιοριστούν στη δημοσιότητα, καθώς ήταν σε εξέλιξη έρευνες και δεν κρίθηκε απαραίτητη η ενεργοποίηση.

Κατόπιν παρέμβασης του «Χαμόγελου του παιδιού» υπήρξε επικοινωνία του Τμήματος Αναζητήσεων με τον Εισαγγελέα Χανίων και συνάντηση του Εισαγγελέα με τον Διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων. Η συνάντηση διήρκησε πολύ και στις 16:00μ.μ. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έλαβε την προφορική έγκριση για την ενεργοποίηση του Amber Alert.

Δυστυχώς λίγο αργότερα η 11χρονη εντοπίστηκε νεκρή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ