Χανιά: Θάνατος 11χρονης – Στο μικροσκόπιο οι καταθέσεις των συμμαθητών της


Στις καταθέσεις των συμμαθητών της 11χρονης Ιωάννας, που βρέθηκε νεκρή σε βραχώδη περιοχή στους Άγιους Αποστόλους Χανίων επικεντρώνονται οι έρευνες των αρχών, ώστε να διαλευκανθούν οι συνθήκες του θανάτου της. 

Υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ, μιλώντας στην εφημερίδα «Το Βήμα» τόνισε πως οι συμμαθητές της Ιωάννας έχουν καταθέσει πως τους είχε εκφράσει πολλές φορές την απελπισία που ένιωθε και είχε κάνει εκμυστηρεύσεις για τη ματαιότητα της ζωής της.

Οι πληροφορίες αυτές ενισχύουν ακόμα περισσότερο το σενάριο της αυτοκτονίας, κάτι όμως που απορρίπτει κατηγορηματικά η μητέρα της, η οποία πιστεύει ότι πρόκειται για δυστύχημα.

Σύμφωνα με το ekriti συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του κινητού της 11χρονης. Την ίδια ώρα άφαντο παραμένει το κινητό τηλέφωνο, όχι όμως η ζακέτα της 11χρονης. Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες εκτιμούν πως το κινητό της είχε κλείσει από μπαταρία γύρω στις 21:00 το βράδυ της περασμένης Τρίτης, δηλαδή μία έως μιάμιση ώρα πριν πέσει στον γκρεμό.

Πιθανόν λοιπόν κάποιος να βρήκε κλειστή τη συσκευή στο σημείο, όπου καθόταν το παιδί ή ίσως να ήταν μέσα στην ζακέτα και κάποιος να το πήρε. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι όποιος το πήρε πιθανόν να το πέταξε ή να το κατέστρεψε μόλις έμαθε σε ποιον άνηκε.

Ο ανώτατος αξιωματικός είπε στο «Βήμα» πως αν επιχειρηθεί να ενεργοποιηθεί με νέα κάρτα sim, τότε όποιος έχει το κινητό θα εντοπισθεί.

Οι αξιωματικοί που ερευνούν την υπόθεση εστιάζουν στο πόρισμα του ιατροδικαστή, το οποίο αναφέρει ότι η 11χρονη είχε συντριπτικά κατάγματα στα πόδια που δείχνει ότι έπεσε στο κενό κατακόρυφα, με τα πόδια προς τα κάτω με πλήρη έλεγχο της πτώσης της.

Παρ’ όλ’ αυτά οι έρευνες συνεχίζονται για να ερευνηθούν όλες οι παραμέτροι και τα ενδεχόμενα του τραγικού αυτού περιστατικού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ