Μάσκα νυκτός : Για να αυξήσετε το προσδόκιμο του προσώπου σας


Νιώθετε άγχος και ξηρότητα; Υπάρχει μια μάσκα προσώπου για αυτό. Χρειάζεστε κάτι που δεν απαιτεί να καθίσετε αδρανής για 20 λεπτά και σας επιτρέπει να γλιστρήσετε αμέσως στο κρεβάτι; Ελάτε να γνωρίσετε τη νέα σας βάση ομορφιάς: Η μάσκα μίας νύχτας. Μπορεί να έχετε δει αυτά τα βάζα με άλλα ονόματα, όπως υπνόσακοι, μάσκες ύπνου ή μάσκες παραμονής – είναι ένα προϊόν που κάνει το δέρμα σας να αισθάνεται σαν να αιωρείται σε μια δεξαμενή στέρησης αισθητηρίων από τους αγαπημένους σας ορούς και τα αποτελέσματα δείχνουν .

Τι κάνει μια μάσκα νυκτός
  • Σχεδιασμένο για να βοηθά τα συστατικά να διεισδύουν πιο βαθιά καθώς κοιμάστε, μια μάσκα μίας νύχτας λειτουργεί τόσο ως φράγμα όσο και ως σφραγιστικό. Μια ελαφριά επίστρωση αυτού του προϊόντος εμποδίζει τη βρωμιά και τη σκόνη από το κλείσιμο των πόρων σας και κλειδώνει τα άλλα ενεργά προϊόντα σας, αφήνοντας όλη την καλοσύνη να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά χωρίς να εξατμιστεί.
  • Είναι σχεδιασμένο να διαρκεί περισσότερο στο πρόσωπό σας, να είναι πιο ισχυρό και να προσφέρει ισχυρά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπως έντονη ενυδάτωση, λάμψη και ηρεμία.

  • Πρώτα, μελέτες έχουν ότι τα κύτταρα του δέρματος αναπαράγονται και αναπαράγονται κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το να φοράτε μάσκα μίας νύχτας είναι σαν να προσφέρετε στη διαδικασία ανανέωσης ένα βοηθητικό χέρι. Όταν το σώμα βρίσκεται σε έναν βαθύ, ξεκούραστο ύπνο, ο μεταβολισμός του δέρματος αυξάνεται και ο κύκλος εργασιών και η ανανέωση κλιμακώνεται», σημειώνοντας ότι αυτό συμβαίνει μεταξύ 10 μ.μ. και 2 π.μ.
  • Δεύτερον, κλειδώνει την υγρασία καθισμένος στην κορυφή του δέρματός σας αντί να απορροφάται αμέσως. «Ενώ κοιμάσαι, η ενυδάτωση του σώματος εξισορροπεί. Το δέρμα είναι σε θέση να ανακτήσει την υγρασία, ενώ η περίσσεια νερού… υποβάλλεται σε επεξεργασία για αφαίρεση .
  • Η ενυδάτωση είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός παράγοντας στο τμήμα γήρανσης , ειδικά με την ανάπτυξη ρυτίδων.

Ακολουθεί βίντεο για την μάσκα νυκτός

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ