Λιβαδειά: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον βιασμό ανήλικης – Εξοργίζουν οι ισχυρισμοί του 44χρονου


Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τον βιασμό 14χρονης μαθήτριας από 44χρονο στη Λιβαδειά.

Όπως προκύπτει, ο 44χρονος γνώρισε τη μαθήτρια μέσα από τα social media και υποκρινόμενος ότι γνωρίζει την οικογένειά της, κατάφερε να την ξεγελάσει με αποτέλεσμα η 14χρονη να δεχτεί να μπει στο αυτοκίνητό του, όπου και τη βίασε.

Ο 44χρονος φέρεται να προσέγγισε την 14χρονη μέσω Instagram. Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η κοπέλα έχει σχέση με ένα αγόρι στον Βόλο, και προσφέρθηκε να τη μεταφέρει εκεί και να τη γυρίσει, κάποια μέρα που θα είχε σχολείο και θα έκανε «κοπάνα».

Μάλιστα, της είπε πως θα την πάει και θα τη γυρίσει προτού τελειώσει το σχολείο, για να μην καταλάβουν κάτι οι δικοί της.

Αφού κατάφερε να ξεγελάσει το κορίτσι, στις 17 Μαΐου μπήκαν στο αμάξι του 44χρονου, ο οποίος, λίγο πριν βγουν στην Εθνική Οδό, έστριψε και κατευθύνθηκε σε ένα μέρος κοντά σε σιδηροδρομικό σταθμό, όπου βίασε την 14χρονη.

Εξοργίζουν οι ισχυρισμοί του 44 χρονου

Στη συνέχεια την πήγε κανονικά στο αγόρι της, και την γύρισε. Η κοπέλα εκείνη τη μέρα δε μίλησε καθώς είχε φοβηθεί πάρα πολύ. Κατά τη διάρκεια της επιστροφής είχε διαρκώς βιντεοκλήση με το αγόρι της, γιατί φοβόταν πως ο 44χρονος να της κάνει και πάλι κακό. Εκείνος της έλεγε να μην μιλήσει γιατί «θα εκτεθεί η ίδια».

Αμετανόητος δε για την πράξη του ο 44χρονος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, πως η κοπέλα συγκατέθεσε για να κάνουν σεξ.

Ο 44χρονος φέρεται να έχει απασχολήσει τις αρχές και το 2015 και πάλι για υπόθεση απόπειρας βιασμού μιας ενήλικης.

Δείτε το ρεπορτάζ του Mega:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ