Η εγκληματικότητα στην Ελλάδα «σαρώνει» και ο Χρυσοχοΐδης παραμένει θεατής


Ο κύκλος του αίματος που έχει ανοίξει το τελευταίο διάστημα από το οργανωμένο έγκλημα μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, με την ηγεσία του υπουργείου Προστασία του Πολίτη, ωστόσο, να προσφεύγει απλά σε «σκληρές» ανακοινώσεις, αντί για πράξεις.

«Με το οργανωμένο έγκλημα, κανείς να μην αμφιβάλλει, θα έχουμε πόλεμο. Όχι της αστυνομίας μόνο, αλλά της δημοκρατίας. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε, τόσο πιο γρήγορα θα νικήσουμε» διαμήνυσε με παρέμβασή του το απόγευμα της Δευτέρας ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, την ώρα που το οργανωμένο έγκλημα συνεχίζει να σαρώνει με δολοφονίες, εγκλήματα, ληστείες και τους Έλληνες να φοβούνται για «αδέσποτες» σφαίρες κατά μεσής του δρόμου.

Σε διάστημα ΜΟΛΙΣ 12 ωρών σημειώθηκαν δύο εκτελέσεις στο πλαίσιο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών και συμβολαίων θανάτου και με τις δύο να γίνονται υπό το φως της ημέρας και σε σημεία, όπου συχνάζουν πολίτες.

Δεν συνέβησαν στο Σικάγο, συνέβησαν στην Ελλάδα και επαναλαμβάνουμε σε μόλις 12 ώρες.

Η μία χθες στα Σεπόλια, όπου μέρα μεσημέρι σεσημασμένος Αλβανός δολοφονήθηκε μέσα σε καφετέρια και σήμερα το πρωί στη Βάρη, «πυγμάχος» που είχε απασχολήσει τις Αρχές «έφαγε» 14 σφαίρες έξω από αθλητικό κέντρο.

Απορίας άξιο είναι πώς δεν θρηνήσαμε θύματα.

Την ίδια ώρα άγρια εγκλήματα (όπως η δολοφονία της Κάρολαιν μέσα στο σπίτι της και εκτέλεση του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ) παραμένουν ανεξιχνίαστα, με τον Χρυσοχοΐδη, όμως να διατείνεται πως βρίσκεται σε «πόλεμο με το οργανωμένο έγκλημα».

Αυτό δεν είναι πόλεμος, ούτε καν μάχη δεν το λες….

Προφανώς ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στο έργο του και στα καθήκοντά του, ενώ η παραμονή του στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δημιουργεί σοβαρά προβλήματα.

Η επικοινωνιακή διαχείριση με δήθεν φακέλους που στέλνει στη Δικαιοσύνη ο κ. Χρυσοχοΐδης, και οι μεγάλες κορώνες περί επιχείρησης «καθαρά χέρια» είναι απλά, λόγια του αέρα…


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ