Άγριες μέλισσες επεισόδιο 149 : Η Ασημίνα αντιμετωπίζει τον Δούκα

Το επεισόδιο της Τρίτης 01/06/21, θα ανοίξει με τις τρείς αδερφές οι οποίες θα βρίσκονται στο σπίτι και θα έχουν ετοιμαστεί να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε εξέλιξη, πριν όμως θα προβούν σε μία ανατρεπτική κίνηση. Η προσπάθεια δύο ατόμων να αναχαιτίσουν τους γονείς τους ωθεί μία από τις πρωταγωνίστριες να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και απλά μένει να δούμε την αντίδραση του ενός γονέα.

Μία ηρωίδα αποφασίζει να φύγει από το χωρίο και ζητάει την βοήθεια μία άλλης ηρωίδας, την ίδια στιγμή που μία άλλη έρχεται αντιμέτωπη με μία αλήθεια που θα την συγκλονίσει. Το επεισόδιο θα κλίσει με όλους τους βασικούς πρωταγωνιστές να βρίσκονται σε θέση μάχης και να περιμένουν την καταιγίδα να ξεσπάσει.

Οι αδερφές Σταμίρη συσπειρώνονται

  • Το επεισόδιο της Δευτέρας θα ξεκινήσει με τις 3 αδερφές ,οι οποίες είναι έτοιμες για όλα και γι αυτό τον  λόγο αποφασίζουνε να στείλουν τον μικρό Σέργιο να μείνει στην Λάρισα.

Ασημίνα και Δούκας έρχονται αντιμέτωποι

  • Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής θα προσπαθήσουν να αναχαιτίσουν την οργή των γονιών τους αλλά δεν θα τα καταφέρουν και γι αυτό τον λόγο η Ασημίνα θα αποφασίσει να αναλάβει δράση και να αντιμετωπίσει μόνη την τον Δούκα. Αυτό που μένει να δούμε είναι ποια θα είναι η αντίδραση του τελευταίου απέναντι της.

Η Πηνελόπη ζητάει την βοήθεια της Ανέτ

  • Την ίδια στιγμή που η Πηνελόπη, αποφασίζει να φύγει από το χωριό και γι αυτόν τον λόγο ζητάει την βοήθεια της Ανέτ, η Δόμνα μαθαίνει όλη την αλήθεια για τον θάνατο του πατέρα της. Αυτή η αλήθεια θα καταφέρει να την συγκλονίσει.

Η καταιγίδα πλησιάζει

  • Το τέλος του επεισοδίου βρίσκει όλους τους βασικούς πρωταγωνιστές να έχουν συσπειρωθεί στο σπίτι των τριών αδερφών Σταμίρη και να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την καταιγίδα που έρχεται ακόμα και αν δεν ξέρουν που ακριβώς θα τους οδηγήσει.

Ακολουθεί βίντεο με το τρέιλερ του επεισοδίου της Τρίτης

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here