Κέιτ Μίντλετον: Η μελλοντική βασίλισσα που αγνόησε τη Μέγκαν Μάρκλ και εμφανίστηκε…υπεράνω


Ψχυχραιμία, υπομονή και ενσυναίσθηση, στοιχεία και αρετές, απαραίτητα για μία μελλοντική βασίλισσα επιδεικνύει σύμφωνα με τις βρετανικές ταμπλόιντ η Κέιτ Μίντλετον, αποφασίζοντας συνειδητά να μην εμπλακεί σε έναν ανούσιο φραστικό «πόλεμο» με την Μέγκαν Μαρκλ. Οι φήμες για τις σχέσεις των δύο γυναικών οργιάζουν, όμως η δούκισσα του Κέιμπριτζ όπως γράφει η Daily Mail εμφανίζεται υπεράνω και επιλέγει να γεφυρώσει παρά να ενισχύσει τις διαφορές ανάμεσα στα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Στην πολύκροτη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Όπρα Γουίνφρεϊ, η Μέγκαν Μάρκλ ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ότι η Κέιτ Μίντλετον την είχε κάνει να κλάψει την ημέρα του γάμου της.

Η τελευταία δεν ασχολήθηκε με το θέμα και δεν αναλώθηκε στο «βασιλικό δράμα» λένε βασιλικοί συντάκτες, αποκαλύπτοντας στοιχεία και αρετές, απαραίτητα για μία μελλοντική βασίλισσα.

Η 39χρονη δούκισσα του Κείμπριτζ αποφάσισε να αφήσει τις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον της η Μέγκαν να ξεχαστούν κα να μην δώσει συνέχεια . Όχι μόνον αυτό, αλλά αποφάσισε να αναλάβει ρόλο «ειρηνοποιού» ανάμεσα στο σύζυγό της Ούλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι στην κηδεία του πριγκιπα Φίλιππου.

Η Κέιτ δέχθηκε μάλιστα επαίνους για την ήρεμη αντίδρασή της στους ισχυρισμούς της Μέγκαν Μάρκλ, σύμφωνα με την δημοσιογράφο Καμίλα Τόμινι που καλύπτει το βασιλικό ρεπορτάζ.

Η…ειρηνοποιός Κέιτ

Όταν ο «έκπτωτος» πρίγκιπας Χάρι επανενώθηκε με την οικογένειά του, λίγες εβδομάδες μετά τη συνέντευξη του ζεύγους στην Όπρα στην κηδεία του παππού τους, η Κέιτ ήταν το πρώτο μέλος της οικογένειας που εθεάθη να συνομιλεί μαζί του.

Ο φακός τη συνέλαβε μάλιστα να μένει πίσω για να περπατήσουν μαζί τα δύο αδέρφια, σε μία προσπάθεια εκ μέρους της να ξαναφτιάξουν τις σχέσεις τους.

«Παρά τη συνέντευξη του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ στην Όπρα όταν η Kέιτ κατηγορήθηκε ότι έκανε την Μέγκαν να κλαίει κατά τη διάρκεια της πρόβας νυφικού και ότι δεν την υποστήριξε, η Kέιτ «εμφανίστηκε πάνω από όλα» τονίζει η Καμίλα στο περιοδικό Stella.

«Αφήνοντας κατά μέρος κάθε προσωπική δυσαρέσκεια και πικρία μπορεί να ένιωσε για τη δίωρη συνέντευξη των Χάρι- Μέγκαν, η Κέιτ έδειξε το καλύτερο της εαυτό, προσπαθώντας να χαράξει ένα δρόμο για τη συμφιλίωση μεταξύ των αδελφών».

Και πρόσθεσε: «Λίγοι θα την κατηγορούσαν αν εμφανιζόταν ψυχρή απέναντι στον Χάρι, αποφάσισε ωστόσο με σαφήνεια ότι έπρεπε να διευκολύνει την κατάσταση και όχι να την επιδεινώσει». Ήταν μια έξυπνη κίνηση που δείχνει ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν είναι υπερβολική και δεν παρασύρεται από όλα όσα συμβαίνουν.

Η έξυπνη παρέμβαση που βοήθησε

Κατά τη διάρκεια της κηδείας του πρίγκιπα Φίλιππου στις 17 Απριλίου, μετά τον θάνατό του σε ηλικία 99 ετών, οι δύο πρίγκιπες συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε διάστημα ενός και πλέον έτους.

Τα δύο αδέρφια μίλησαν περπατώντας έξω από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου ακολουθώντας την πομπή, έχοντας προηγουμένως λάβει μέρος στην τελετή.
Αφού μίλησε για λίγο μαζί του και έσπασε τον πάγο, η Κέιτ Μίντλετον άφησε τα αδέρφια μόνα.

Σύμφωνα με τον βασιλικό βιογράφο Κρίστοφερ Γουίλσον, η απόφαση της Κέιτ να ξεκινήσει μια συνομιλία με τον Χάρι, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να μιλήσουν τα δύο αδέρφια, δεν ήταν προγραμματισμένο γεγονός.

«Δεν το είδα ως κάτι ενορχηστρωμένο. Νόμιζα ότι ήταν απολύτως αυθόρμητο και έξυπνο για να κάνει τα δύο αδέλφια να μιλήσουν μεταξύ τους. Ήταν μια έξυπνη κίνηση που δείχνει ότι η δούκισσα δεν είχε πάρει τοις μετρητοίς όλα όσα συνέβαιναν».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ