Ραφήνα: Προφυλακιστέος ο 48χρονος που προσπάθησε να αρπάξει την 13χρονη


Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο 48χρονος που απολογήθηκε για το αδίκημα της απόπειρας αρπαγής σε βάρος 13χρονης στη Ραφήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε τις κατηγορίες και ζήτησε το υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων στο δρόμο που καταγγέλλεται ότι επιχείρησε να αρπάξει την 13χρονη.

Το περιστατικό συνέβη στις 27 Μαΐου λίγο μετά τις 11 το βράδυ, όταν ο 48χρονος σταμάτησε με το αυτοκίνητο και φέρεται να είπε στο κοριτσάκι «Θες να σε πάω κάπου κούκλα;».

Στη συνέχεια την ακολούθησε και τη ρώτησε «πας να κοιμηθείς;», ενώ η 13χρονη εγκατέλειψε το ποδήλατό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν η έφηβη απομακρύνθηκε από το σημείο, ο 48χρονος την ακολούθησε, σταμάτησε δίπλα της και βγήκε από το αυτοκίνητό του προσπαθώντας να την επιβιβάσει σε αυτό με την βία. Τότε η 13χρονη έβαλε τις φωνές και στο σημείο πήγαν πολίτες που την άκουσαν, ενώ ο άνδρας μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε με ταχύτητα από το σημείο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 13χρονη υποστήριξε στην κατάθεση της στις αρχές ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος την είχε προσεγγίσει και περίπου ένα μήνα νωρίτερα.

Ο 48χρονος εντοπίστηκε τελικά από αστυνομικούς στη Λεωφόρο Μαραθώνος στην Παλλήνη και οδηγήθηκε στο τμήμα ασφαλείας Ραφήνας, ενώ στον έλεγχο που πραγματοποίηθηκε στο αυτοκίνητό του, οι Αρχές εντόπισαν φυτικά υπνωτικά χάπια.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ