Ζέτα Δούκα: Αγάπησε το σώμα σου, κάντο να περνάει όμορφα μαζί σου και μην ακούς κανέναν [pic]


Κι ενώ εκεί έξω κυκλοφορούν πολλοί και πολλές που προσπαθούν να σε πείσουν για το αντίθετο, το να αγαπάς το σώμα σου και τον εαυτό σου για αυτό που είσαι – και όχι για αυτό που θα ήθελες να ήσουν ή σε έμαθαν να θες – είναι σημαντικό για σένα. Και μην ξεχνάς, δεν είσαι μόνος/η.

Σε αντίσταση του body shaming, της πρακτικής δηλαδή να κρίνεις έναν άλλον άνθρωπο για το σώμα του/της, η γνωστή ηθοποιός Ζέτα Δούκα πόσταρε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram το δικό της ηχηρό μήνυμα που μας προτρέπει να αγκαλιάσουμε εαυτούς και εαυτές για αυτό που είμαστε, όπως είμαστε και να μάθουμε να καλλιεργούμε χαρά και αποδοχή για το σώμα που κατοικούμε.

Συγκεκριμένα, η Ζέτα Δούκα τράβηξε και δημοσίευσε μία φωτογραφία της στο Instagram αφηγούμενη την προσωπική ιστορία του σώματός της, τις μεταβάσεις, τους κύκλους, την γέννα, την υγεία, την ασθένεια και την αποδοχή. Και είναι ωραίο να ακούμε αυτές τις ιστορίες για να παίρνουμε θάρρος να προχωρούμε στο δικό μας ταξίδι της αυτο-αγάπης και αυτο-αποδοχής.

«Αγάπησε το σώμα σου, κάντο να περνάει όμορφα μαζί σου και μην ακούς κανέναν», λέει χαρακτηριστικά η Ζέτα Δούκα.

Διαβάστε αναλυτικά τη δημοσιεύση της γνωστής ηθοποιού παρακάτω:

«Αυτό είναι το σώμα μου. Ένα σώμα που έχει παχύνει, αδυνατίσει, βασανιστεί, αρρωστήσει από ανορεξία, γεννήσει τη Θάλεια, έχει χειρουργηθεί , μπαίνει σε κλιμακτήριο, αλλάζει , προσπαθεί να διατηρείται υγιές και δυνατό, κατά καιρούς μισηθεί και αγαπηθεί και πλέον έχει την απόλυτη αποδοχή και σεβασμό μου.

Ε, δεν αξίζει μια ωραία σελφι με μαγιό;

Αγάπησε το σώμα σου, κάντο να περνάει όμορφα μαζί σου και μην ακους κανέναν! Καλό καλοκαίρι!»

Η δημοσίευσή της, κέρδισε χιλιάδες likes και μηνύματα υποστήριξης.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka)

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ