Ατρόμητος! 7χρονος κολύμπησε για μία ώρα και έσωσε τον πατέρα και την αδερφή του (vid)


Ένα 7χρονο αγοράκι από τη Φλόριντα των ΗΠΑ κατάφερε να κολυμπήσει κόντρα σε ένα ισχυρό ρεύμα επί μία ώρα και να φτάσει στην όχθη ποταμού προκειμένου να ζητήσει βοήθεια για να σωθεί ο πατέρας και η 4χρονη αδερφή του.

Σύμφωνα με το Associated Press, ο πατέρας του 7χρονου, Steven Poust, είπε πως βρισκόταν με τα παιδιά του στο ποτάμι, η βάρκα ήταν αγκυροβολημένη και ψάρευε ενώ τα παιδιά έπαιζαν, την Παρασκευή 28 Μαΐου. Ο 7χρονος είπε πως το ρεύμα ήταν αρκετά ισχυρό και η μικρή του αδερφή, Άμπιγκεϊλ που φορούσε σωσίβιο δεν μπορούσε να κρατηθεί στη βάρκα. «Φοβήθηκα πολύ» είπε ο μικρός.

Τότε, ο πατέρας βούτηξε στο ποτάμι για να πιάσει την 4χρονη Άμπιγκεϊλ ενώ ο Τσέις ξεκίνησε να κολυμπά προς την όχθη. «Τους είπα πως τους αγαπώ επειδή δεν ήμουν σίγουρος για το τι θα συμβεί», ανέφερε ο πατέρας. «Προσπάθησα να μείνω και με τους δυο τους», συμπλήρωσε.

Ο Τσέις ξεκίνησε να κολυμπά κουνώντας τα χέρια και τα πόδια του αλλά και σε ύπτια θέση προκειμένου να μην κουραστεί. «Το ρεύμα ήταν από την αντίθετη πλευρά και το να κολυμπήσεις προς την όχθη ήταν πολύ δύσκολο», είπε ο μικρός που κολυμπούσε για μία ώρα προκειμένου να ζητήσει βοήθεια. Ο 7χρονος όταν έφτασε στην όχθη του ποταμού, έτρεξε στο κοντινότερο σπίτι για να ζητήσει βοήθεια.

Πυροσβέστες από το τμήμα του Τζάκσονβιλ αλλά και αστυνομικοί, εντόπισαν τον πατέρα και την κόρη περίπου ένα μίλι μακριά από τη βάρκα τους. «Φώναζα για βοήθεια και κουνούσα τα χέρια μου ελπίζοντας ότι κάποιος θα μας ακούσει. Ο μικρός έφτασε στην όχθη και έφερε βοήθεια και μας έσωσε τη ζωή», είπε ο πατέρας.

Σύμφωνα με τον πυροσβέστη, Έρικ Προσίμερ, ο 7χρονος και ο πατέρας του δεν φορούσαν σωσίβια. Ο νόμος στις ΗΠΑ προβλέπει πως τα παιδιά κάτω των 6 ετών πρέπει να φορούν σωσίβια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ