ΗΠΑ: Κουρέας σκότωσε πελάτη που αρνήθηκε να πληρώσει


Ο Ντέσον Μακάντορι, ιδιοκτήτης κουρείου στο Μέιγουντ των ΗΠΑ, κατηγορείται για φόνο πρώτο βαθμού, μετά από περιστατικό την προηγούμενη Πέμπτη όπου φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε έναν πελάτη που αρνήθηκε να πληρώσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Chicago Sun Times o 31χρονος Κρίστιαν ΜακΝτούγκαλντ αρνήθηκε να πληρώσει για ένα κούρεμα και άρχισε να μαλώνει με τους κουρείς στο κατάστημα. Σύμφωνα με τις αρχές, όταν η διαφωνία μεταφέρθηκε εκτός του καταστήματος, όλοι έφυγαν, εκτός των ΜακΝτούγκαλντ και Μακάντορι.

Ο 40χρονος Μακάντορι φέρεται να πυροβόλησε μια φορά τον ΜακΝτούγκαλντ μια φορά στο στήθος, όταν εκείνος ακολούθησε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος στην πίσω πόρτα του. Η αστυνομία είχε αναφέρει προηγουμένως ότι ο ΜακΝτούγκαλντ είχε βρεθεί από αστυνομικούς και μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Λογιόλα στο Μέιγουντ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το συμβάν κατεγράφη σε βίντεο και ένας μάρτυρας ταυτοποίησε ως δράστη τον Μακάντορι. Επίσης ένα όπλο που συνδέεται με το περιστατικό βρέθηκε σε παλτό που θεωρείται ότι είναι του Μακάντορι, ενώ πυρομαχικά που αντιστοιχούν στους κάλυκες που εντοπίστηκαν στο σημείο βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του. Βρέθηκαν επίσης άλλα τρία όπλα σε σταθμό εργασίας που ανήκει στον συνέταιρο του Μακάντορι, τον 43χρονο Σάμιουελ Γουΐλιαμς. Ο Γουΐλιαμς, κάτοικος Μπέλγουντ με τέσσερις προηγούμενες καταδίκες, κατηγορήθηκε για παράνομη χρήση όπλου από κακοποιό.

Ο δικηγόρος του Μακάντορι, Άντονι Μπερτς, επιμένει ότι ο πελάτης του έδρασε σε αυτοάμυνα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ