Άγριες μέλισσες επεισόδιο 150 : Το σχέδιο της Μυρσίνης μπαίνει σε εφαρμογή

Το επεισόδιο της Τετάρτης το οποίο θα είναι και το προτελευταίο της φετινής σεζόν θα προβληθεί σήμερα το βράδυ και στο οποίο φαίνεται ότι τίποτα δεν θα μείνει όρθιο, αφού μία πρωταγωνίστρια προκειμένου να καταφέρει να πάρει την εκδίκηση που τόσο πολύ επιθυμεί δεν διστάζει να τα κάνει όλα στάχτη.

Πιο συγκεκριμένα ο τρόπος με τον οποίο θα θελήσει να πάρει εκδίκηση θα εκτροχιάσει τα πράγματα και θα αναγκάσει όσους κατοίκους καταφέρουν να βγουν αλώβητους από αυτή την βραδιά να αρχίσουν να μετράνε τις πληγές τους.

Το σχέδιο της Μυρσίνης

  • Η Μυρσίνη μην αντέχοντας το γεγονός ότι και οι τρείς αδερφές Σταμίρη είναι υπεύθυνες για τον θάνατο του γιού της, αποφασίζει μαζί με τον Μελέτη να αγνοήσουν τις εντολές του Δούκα και να πάρει την εκδίκηση της. Εκτελεστικό όργανο είναι ο Μελέτης και το σχέδιο ξεκινάει.

Εφαρμογή σχεδίου

  • Η πιο σκοτεινή νύχτα πέφτει στο χωριό και ο Μελέτης βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της Μυρσίνης. Οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές αφού όσοι από τους κατοίκους καταφέρουνε να βγούνε αλώβητοι από αυτή την βραδιά θα κληθούνε όταν ξημερώσει να αρχίσουνε να μετράνε τις πληγές τους.

Τελευταίο επεισόδιο

  • Το τελευταίο επεισόδιο το οποίο θα προβληθεί την Πέμπτη 03/06/21, θα είναι και απόλυτα καθοριστικό αλλά και δραματικό αφού θα υπερτερήσουν ο θάνατος, η καταστροφή και η απόλυτη δυστυχία.

Υπενθυμίζουμε ότι

  • Η σειρά από την προβολή του 1ου επεισοδίου της κατάφερε να αποσπάσει τις πιο θετικές κρητικές και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον κοινού και τηλεθεατών παίρνοντας το φώς να συνεχιστεί και 2η και πλέον και 3η χρονιά όπου υπόσχεται ακόμα πιο καθηλωτικές εξελίξεις.
  • Έτσι η 3η χρονιά στο Διαφανί προβλέπεται άκρως ενδιαφέρουσα, αφού θα δούμε καινούργιες ιστορίες αλλά και μέσω ποιων δρώμενων θα επιτευχθεί η κάθαρση κάθε ήρωα αλλά και το αντίκτυπο που θα έχει αυτό στους υπόλοιπους.

Ακολουθεί βίντεο με το τρέιλερ του επεισοδίου 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here