Λος Άντζελες: Πυροσβέστης σκότωσε συνάδελφο, έβαλε φωτιά στο σπίτι του και αυτοκτόνησε


Πυροσβέστης που ήταν εκτός υπηρεσίας στην κομητεία του Λος Άντζελες πυροβόλησε θανάσιμα έναν συνάδελφό του και τραυμάτισε άλλον έναν στον μικρό τους πυροσβεστικό σταθμό την Τρίτη, πριν πάει στο σπίτι του που ήταν κοντά, του βάλει φωτιά και αυτοκτονήσει, ανέφεραν οι αρχές.

Ένας 44χρονος πυροσβέστης έπεσε νεκρός κι ένας 54χρονους τραυματίστηκε από τα πυρά του δράστη, στον Πυροσβεστικό Σταθμό 81, 72 χλμ βόρεια του Λος Άντζελες, είπε ο Ντάριλ Όσμπι, αξιωματικός της Πυροσβεστικής, σε δημοσιογράφους. Ο τραυματίας ήταν σε κρίσιμη μα σταθερή κατάσταση σε νοσοκομείο.

Ο δράστης ήταν πυροσβέστης και μηχανικός, ανέφεραν οι αρχές. Ο αξιωματικός είπε ότι δεν ήταν σε θέση να μιλήσει για το κίνητρο της επίθεσης και δεν γνωρίζει για πειθαρχικές ενέργειες.

«Δεν είχε προγραμματιστεί να εργαστεί σήμερα. Επέστρεψε και ήρθε αντιμέτωπος με το προσωπικό που ήταν σε υπηρεσία» είπε ο Όσμπι. «Δεν μπορώ να μιλήσω για το τι σκεφτόταν ο δράστης. Μπορώ να πω ότι ήταν πολύ τραγικό και λυπηρό».

Ο ένοπλος, που δεν ταυτοποιήθηκε, πήγε μετά στο σπίτι του, 16 χλμ μακριά, το οποίο οι αρχές βρήκαν να καίγεται. Ο ίδιος βρέθηκε αργότερα νεκρός σε μια άδεια πισίνα. Όπως έγινε γνωστό, βρέθηκε να έχει τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο, το οποίο θεωρείται ότι προκάλεσε ο ίδιος.

Με πληροφορίες από Associated Press

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ