Banana Bread : Οδηγίες εκτέλεσης του

Σε αυτό το άρθρο σας βρήκαμε και σας παραθέτουμε λεπτομερώς την συνταγή που χρειάζεστε για να φτιάξετε το υπέροχο banana bread και να το ευχαριστηθείτε τόσο εσείς οι ίδιοι, όσο και τα άτομα που θα το επιλέξετε . Παρακάτω ακολουθεί βήμα-βήμα τα υλικά και η εκτέλεση της συνταγής.

Συστατικά

για 10 φέτες

  • 3 ώριμες μπανάνες
  • 2 αυγά
  • ½ φλιτζάνι 2% απλό ελληνικό γιαούρτι( 120 γραμ. )
  • ⅓ φλιτζάνι μέλι( 115 γραμ. )
  • 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
  • 1 ½ φλιτζάνια αλεύρι σίτου( 195 γραμ. )
  • 1 φλιτζάνι βατόμουρο( 100 γραμ. )

Παρασκευή banana bread
  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 350˚F (180˚C).
  2. Σε ένα μεσαίο μπολ, πουρέ μπανάνες. Ανακατέψτε τα αυγά, το γιαούρτι, το μέλι, το εκχύλισμα βανίλιας και τη μαγειρική σόδα.
  3. Προσθέστε αλεύρι και ανακατέψτε.
  4. Προσθέστε τα βακκίνια και διπλώστε απαλά στο μείγμα.
  5. Ρίξτε το κτύπημα σε ένα λαδωμένο ταψί 9 x 5 ιντσών (23 x 13 cm). Ψήνουμε για περίπου 50 λεπτά, ή μέχρι να βγει μια οδοντογλυφίδα καθαρή από τη μέση του ψωμιού. (Οι χρόνοι ψησίματος μπορεί να διαφέρουν, επομένως προσέξτε το ψωμί.)
  6. Αφήστε το να κρυώσει για 15 λεπτά πριν το σερβίρετε.
  7. Απολαμβάνω!

Ακολουθεί βίντεο για να φτιάξετε Banana Bread

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here