Υπόθεση Novartis: Νέα στοιχεία κατέθεσε ο Σταύρος Παπασταύρου – «Στοχοποίηση για πολιτικούς λόγους»


Νέα στοιχεία φέρεται να κατέθεσε ο Σταύρος Παπασταύρου κατά την κατάθεση του ενώπιον της ανακρίτριας Κωνσταντίνας Αλεβιζοπουλου που εξετάζει την πιθανότητα εμπλοκής του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στη δικαστική διερεύνηση της Novartis.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παπασταύρου έκανε αναφορά σε ατοπήματα συγκεκριμένων εισαγγελέων, ενώ φέρεται να προσκόμισε έγγραφο που επιβεβαιώνει ότι οι συγκεκριμένοι εισαγγελείς είχαν στα χέρια τους από τις 20.5.2016 αθωωτική δικαστική συνδρομή, την οποία όμως δεν χρησιμοποίησαν.

Ο δικηγόρος φέρεται να κατάθεσε ότι ο ίδιος, ο Σάμπυ Μιωνής και ο Άγγελος Μεταξάς έπεσαν θύματα μιας εγκληματικής οργάνωσης, επικεφαλής της οποίας ήταν ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και μέλη της ο εκδότης Ιωάννης Φιλιππάκης, οι δημοσιογράφοι, Αλέξανδρος Τάρκας και Γιάννα Παπαδάκου, και ο δικηγόρος Εμμανουήλ Μαργωμένος.

Κατά τον ίδιο η στοχοποίηση του έγινε για πολιτικούς λόγους, λόγω της δράσης του με τη Νέα Δημοκρατία, της σχέσης του με τον Αντώνη Σαμαρά και της φιλίας του με τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

Τέλος, φέρεται να αναφέρθηκε σε συναντήσεις του Νίκου Παππά με τον Σάμπυ Μιωνή στην Ελλάδα, την Κύπρο, το Ισραήλ και τη Νέα Υόρκη και σε συνομιλίες στο πλαίσιο των οποίων ο πρώτος του δήλωνε απερίφραστα ότι ο Παπασταύρου θα την πληρώσει λόγω της σχέσης του με τον Αντώνη Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ