Σοκ στη Βρετανία: Άγρια δολοφονία μητέρας και του 9χρονου γιου της


Μία γυναίκα 26 χρονών βρέθηκε δολοφονημένη μαζί με τον 9χρονο γιο της στην περιοχή του Λάουθ στο Λίνκολνσιρ

Η 26χρονη Bethany Vincent, και ο μικρός Darren Henson βρέθηκαν νεκροί αφού η Aστυνομία έσπευσε στο σπίτι του Λουθ Λινκς κατά τη διάρκεια της νύχτας μιας και οι γείτονες άκουσαν ένα μωρό να κλαίει και ενημέρωσαν τις Αρχές.

Η οικογενειακή φίλη της, Susan Sharpe δήλωσε στην εφημερίδα The Sun: «Η μαμά της βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, είναι κομμάτια, και όταν και εγώ το ανακάλυψα απλώς έκλαψα με την καρδιά μου. Ήμουν τόσο αναστατωμένη». Και πρόσθεσε: «Γνώριζα την Bethany από μικρή και την παρακολούθησα να μεγαλώνει και από έφηβη να μεταμορφώνεται σε νεαρή γυναίκα. Ήταν απολύτως αφοσιωμένη στα παιδιά της».

Ένας ύποπτος ονόματι Daniel Boulton πρώην σύντροφος της 26χρονης συνελήφθη. Η Αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ο Boulton τραυμάτισε επίσης έναν αστυνομικό εκτός υπηρεσίας στο κοντινό Χάμπαρντ Χιλ.

Ο άντρας είναι τώρα υπό κράτηση μετά από την ένοπλη εισβολή της αστυνομίας σε ένα κτήριο μέσα σε ένα αγρόκτημα. Οι γείτονες της άτυχης γυναίκας ανέφεραν ότι άκουγαν ένα μωρό να ουρλιάζει περίπου 30 λεπτά πριν φτάσει η Αστυνομία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ