Βάσω Λασκαράκη: Καλεσμένη με διάθεση εξομολογητική στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» [vid]


Στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» που παρουσιάζουν ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιαννούτσος βρέθηκε εχθές το βράδυ (01/06) η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη.

Μεταξύ άλλων, η κα Λασκαράκη μίλησε για το πώς βίωσε την περίοδο της καραντίνας, ενώ αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση για τις «Άγριες Μέλισσες», αλλά εκείνη προτίμησε το «Έρωτας μετά». Επιπλέν, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο δύσκολο διαζύγιο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ενώ παραδέχτηκε πως δεν βλέπει Survivor από άποψη.

Η Ζωή με τον Λευτέρη στην καραντίνα

«Η καραντίνα για εμένα ήταν λίγο περίεργη συνθήκη. Ο άντρας μου έπρεπε να πηγαινοέρχεται στην Κρήτη, το παιδί μου ήταν με τηλεκπαιδεύση στο σπίτι. Στην πρώτη καραντίνα έμαθα να φτιάχνω παγωτά, σαλιγκάρια (χοχλιούς μπουμπουριστούς) για να τα φάει ο άντρας μου. Ο Λευτέρης μαγείρευε στο σπίτι πριν από την καραντίνα. Τώρα στην καραντίνα μαγειρεύαμε μαζί. Κάνω καλύτερα από τον άντρα μου τα γεμιστά. Όταν είδε ότι μαγειρεύω στη χύτρα, μου λέει τι είναι αυτό; Μου είπε ότι αυτό είναι ανεπίτρεπτο και μένουν όλα τα μικρόβια».

Η άρνηση στις “Άγριες Μέλισσες” και η συμμετοχή στο “Έρωτας Μετά”

Μιλώντας για επαγγελματικά της η κα Λασκαράκη αποκάλυψε πως είχε δεχθεί πρόταση για να συμμετάσχει στη σειρά ” Άγριες Μέλισσες”. Ειδικότερα, η ηθοποίος είπε: «Η πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες είχε γίνει ταυτόχρονα με το Έρωτας Μετά. Δεν μετάνιωσα καθόλου που πήγα στο Έρωτας Μετά. Το έχω αγαπήσει πάρα πολύ αυτό το σίριαλ, παρά το γεγονός ότι ήταν τα πιο δύσκολα γυρίσματα που έχω κάνει. Σε αντίθεση με τον κουμπάρο μου, και καλό μου φίλο, Μελέτη Ηλία, όταν διάβασα το σενάριο για τις Μέλισσες, είπα ότι αυτό το έργο θα είναι η επιτυχία της χρονιάς».

“Δεν βλέπω καθόλου ριάλιτι”

«Δεν βλέπω Survivor από άποψη. Δεν ξέρω ποιος είναι ο Τζέιμς. Έχω πετύχει το MasterChef και ίσως μπορεί να κολλήσω. Survivor όχι, γιατί δε μπορώ τα ριάλιτι που τσακώνονται. Δεν μου αρέσει ο εγκλεισμός».

Ακολουθεί βίντεο:

Όσα αποκάλυψε για το διαζύγιο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμη παιδιού

«Κάνω ψυχοθεραπεία χρόνια. Αναίμακτο διαζύγιο δεν υπάρχει, τίποτα δεν είναι ρόδινο ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά. Το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού το σκέφτομαι, δεν είναι κάτι που έχω αποκλείσει. Έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο να θέλει η κόρη μου να μείνει με τον μπαμπά της. Όλες αυτές οι συζητήσεις υπάρχουν στο μυαλό μου και προσπαθώ πάντα να ενημερώνομαι για το τι μπορεί να έρθει. Η δική μου συμβουλή σε μια μαμά που χωρίζει και μπορεί να τα βλέπει όλα μαύρα είναι ότι η ζωή δεν τελειώνει με ένα διαζύγιο. Η ζωή τελειώνει με έναν θάνατο. Την εποχή της «Πολυκατοικίας» δεν είχα λεφτά να πάω στο γύρισμα και τους ζήτησα προκαταβολή».

Βάσω Λασκαράκη για το κίνημα #MeToo: “Θύματα θεωρώ ότι υπάρχουν κι άλλα”

Όσον αφορά στις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος και το κίνημα #MeToo η Βάσω Λασκαράκη είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω αν υπάρχουν άλλοι θύτες, αλλά θύματα θεωρώ ότι υπάρχουν κι άλλα. Για να γίνονται τέτοιες καταγγελίες δεν μπορώ να πιστέψω ότι ξύπνησαν ένα πρωί αυτοί οι άνθρωποι και είπαν πάω να κατηγορήσω κάποιον άλλο. Χαίρομαι που μίλησαν αυτοί οι άνθρωποι. Θα ήθελα να τιμωρηθούν οι θύτες. Πρέπει να πάνε φυλακή αυτοί οι άνθρωποι».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ