Survivor spoiler 02/06: Ποια ελληνοτουρκική ομάδα κερδίζει σήμερα το μεγάλο έπαθλο [vid]


Το Survivor 4, το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης της ελληνικής τηλεόρασης, έχει μπει πια στην τελική του ευθεία. Δίπλα στους αγώνες για τα έπαθλα, βλέπουμε πια τους παίκτες και τις παίκτριες που έχουν απομείνει στο παιχνίδι να παίρνουν μέρος σε κουίζ και να διεκδικούν μεγάλα “δώρα”.

Στο αποψινό επεισόδιο, εκτός της αποχώρησης, θα έχουμε και αγώνα επάθλου με μείξεις των ομάδων Ελλάδας – Τουρκίας.

Survivor spoiler 02/06: Ποιος είναι ο παίκτης ή η παίκτρια που αποχωρεί απόψε από το Survivor 4

Στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι οι Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Καρολίνα Καλύβα, οι Σάκης Κατσούλης και Τριαντάφυλλος. Απόψε το βράδυ, ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει το όνομα του παίκτη ή της παίκτριας που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού και θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Survivor spoiler 02/06: Ήρθε η ώρα του Ντάφυ να αποχωρήσει από το παιχνίδι;

Είναι γνωστό ότι ο Ντάφυ είχε ζητήσει από την παραγωγή να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης, αμέσως μετά από τις αποχωρήσεις των Τζέιμς Καφετζή και Νίκου Μπάρτζη. Ωστόσο παρέμεινε στο παιχνίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό συνέβη μετά από κοινή συμφωνία που “σφράγιζε” το γεγονός ότι ο Ντάφυ θα αποχωρούσε τελικώς στην επόμενη ψηφοφορία. Έτσι, όπως λέγεται, σήμερα το βράδυ θα είναι ο Τριαντάφυλλος αυτός που θα αποχωρήσει. Και τούτο μάλιστα, παρά το γεγονός ότι δεν πρόκειται να είναι αυτός ο τελευταίος παίκτης στην κατάταξη των ψήφων του τηλεοπτικού κοινού. Δεν αποκλείεται δε ότι με αυτήν την αποχώρηση, ο Ντάφυ προσπαθεί πιθανώς να σώσει τους φίλους και συμμάχους του, διασφαλίζοντας έτσι την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Survivor spoiler 02/06: Ποια ομάδα θα πάρει το σημερινό έπαθλο;

Σύμφωνα με τα spoilers, απόψε θα παρακολουθήσουμε ένα αγώνισμα για ένα μεγάλο έπαθλο, ενώ οι παίκτες θα παίξουν ως ομάδες κι όχι ατομικά. Αυτό σημαίνει ότι θα απολαύσουν το έπαθλο ως ομάδα. Έτσι, για μία ακόμη φορά θα δούμε τους Τούρκους κόκκινους να ενώνονται με τους Έλληνες Κόκκινους και αντίστοιχα και τους μπλε σε μια μονομαχία με σημαντικό έπαθλο, το οποίο ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα. Μάλιστα στην παρουσίαση θα βρεθεί ο Τούρκος βοηθός του Ατζούν. Ποια ομάδα θα καταφέρει να πάρει τη νίκη;

Ακολουθεί βίντεο:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ