Δημοσκόπηση: Διψήφιο προβάδισμα για τη ΝΔ έναντι ΣΥΡΙΖΑ – Ποιος είναι ο καταλληλότερος;


Δημοσκόπηση: Με 18 μονάδες προηγείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης του Αλέξη Τσίπρα στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, σύμφωνα με τη μεγάλη δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ και της Pulse.

Προβάδισμα 14 ποσοστιαίων μονάδων διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων η ΝΔ συγκεντρώνει 38,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 24,5% και ακολουθούν το Κίνημα Αλλαγής με 7%, το ΚΚΕ με 5,5%, η Ελληνική Λύση με 4%, το ΜέΡΑ25 με 3,5% και οι Έλληνες με 1%.

Στην πρόθεση ψήφου με όλες τις απαντήσεις, η ΝΔ διατηρεί το προβάδισμα με 13 μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, με το κυβερνών κόμμα να συγκεντρώνει 36,5% και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης το 23,5%. Έπονται το ΚΙΝΑΛ με 6,5%, το ΚΚΕ με 5,5%, η Ελληνική Λύση με 4%, το ΜέΡΑ25 με 3,5%.

Ενδιαφέρον έχει η παρουσίαση των δημοσκοπικών ποσοστών της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα δύο πρώτα χρόνια της κυβερνητικής τους θητείας, με τη ΝΔ να παρουσιάζει εικόνα ενίσχυσης.

Στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 18 μονάδες του Αλέξη Τσίπρα, συγκεντρώνοντας 43% έναντι 25% του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Κανένας από τους δύο» απαντά το 28%.

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την έρευνα

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ