Άγριες μέλισσες : Ο Γιώργος Σουξές αποκαλύπτει για την νέα σεζόν

Ο Πολύ αγαπημένος ηθοποιός Γιώγος Σούξες ο οποίος υποδύεται τον νοματάρχη στην δραματική τηλεοπτική σειρά Άγριες μέλισσες βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Ευτυχείτε” και έδωσε πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το τι θα δούμε στον Γ’ κύκλο της σειράς.

Πιο συγκεκριμένα μίλησε τόσο για την θεατρική παράσταση που θα παίξει ο ίδιος αφού πλέον τα υπαίθρια θέατρα ξεκίνησαν την λειτουργία τους, αλλά και για τις Άγριες μέλισσες, αφού αποκάλυψε πως θα διαδραματιστεί η σχέση Ασημίνας-Νικηφόρου αλλά και γενικά πως θα εξελιχθεί η τρίτη σεζόν της σειράς.

Εξελίξεις στις άγριες μέλισσες

  • Όπως είπε ο Γιώργος Σούξες, είναι πολύ πιθανόν να δούμε κάποιους από τους ήρωες να έχουν αποκτήσει παιδιά ,ωστόσο δεν είπε σίγουρα αν μέσα σε αυτούς θα βρίσκονται και η Ρίζω με τον Προύσαλη γιατί όπως χαρακτηριστικά είπε κάτι τέτοιο θα είναι για γέλια αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Από την άλλη για το αν θα αποκτήσουν απόγονο η Λενιώ με τον Λάμπρο περιορίστηκε στο να πει “δεν κοιμάμαι στο κρεβάτι τους”, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο.

Νικηφόρος Ασημίνα

  • Αναφορά έκανε και τα ζευγάρια που κατά ένα μεγάλο ποσοστό δεν θα είναι ξανά μαζί την νέα σεζόν. Ένα από αυτά είναι η Ασημίνα με τον Νικηφόρο, αφού όπως τόνισε πιστεύει ότι μετά από όλα αυτά που συνέβησαν αναμεσά τους είναι αδύνατο να τα ξεπεράσουν και να τα ξανά φτιάξουν.

Επανασύνδεση ζευγαριού

  • Όλα, δείχνουν ότι ο τρίτος κύκλος θα βρει τον Άγγελο και την Σοφούλα μαζί, αφού θα καταλάβουν ότι η αγάπη τους είναι δυνατή και έτοιμη να ξεπεράσει κάθε αρνητικό των προηγούμενων χρόνων. Ο Σούξες για να μας δώσει να καταλάβουμε ακόμα καλύτερα τους λόγους που αυτό το ζευγάρι θα ξανά είναι μαζί, είπε χαρακτηριστικά για τον Άγγελο ότι είναι “«Είνι χαλβάς που τον κάνει ό,τι θέλει η Σοφούλα».

Ακολουθεί βίντεο με απόσπασμα από την συνέντευξη του ηθοποιού

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here