Πανδημία : Τρόποι για να αναχαιτιστεί η μετάδοση της στους εργασιακούς χώρους

Οι χώροι εργασίας εκτός των εγκαταστάσεων υγειονομικής περίθαλψης μπορούν επίσης να είναι ρυθμίσεις για τη μετάδοση του COVID-19. Έχουν αναφερθεί εστίες COVID-19 σε διάφορους τύπους χώρων εργασίας και κατηγοριών θέσεων εργασίας. Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά οι λόγοι που πρέπει να προστατευόμαστε σε αυτούς του χώρους.

Γνώμονας η προστασία της ψυχικής και σωματικής υγείας

  •  Όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να προστατεύονται από την απόκτηση COVID-19 λόγω της εργασίας τους. Η πρόληψη του COVID-19 στο χώρο εργασίας θα πρέπει να συνδυάζεται με μέτρα για την προστασία της σωματικής και ψυχικής υγείας, της ασφάλειας και της ευημερίας των εργαζομένων από άλλους επαγγελματικούς κινδύνους κατά τη λειτουργία, το κλείσιμο και το άνοιγμα των χώρων εργασίας.

Πρόληψη και μετριασμός του Κορωνοιού

  • Αυτή η κοινή συνοπτική πολιτική ΠΟΥ / ΔΟΕ παρέχει μια σύνοψη των αποδεικτικών στοιχείων για τη μετάδοση του COVID-19 σε γενικούς χώρους εργασίας και μια επισκόπηση των συστάσεων του ΠΟΥ και της ΔΟΕ για την πρόληψη και τον μετριασμό του COVID-19 και για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία στο πλαίσιο της η πανδημία.

Για που προορίζετε το έγγραφο

  • Το έγγραφο προορίζεται για τις αρχές δημόσιας υγείας και εργασίας, τις επιχειρήσεις, τους εργοδότες, τους εργαζομένους και τους εκπροσώπους τους σε εθνικό, τοπικό και εργασιακό επίπεδο για τη διευκόλυνση της εφαρμογής μέτρων δημόσιας υγείας και κοινωνικής προστασίας για το COVID-19, διατηρώντας παράλληλα πλήρη και παραγωγική απασχόληση και αξιοπρεπή εργασία κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ακολουθεί βίντεο για προστασία από τον Κορωνοιό

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here