Άγριες μέλισσες επεισόδιο 151: Το πένθος βυθίζει το Διαφάνι


Άκρως δραματικό θα είναι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Αντ1 άγριες μέλισσες, αφού απόψε στις 22:15 το βράδυ η σειρά που καθήλωσε και πέρσι και εφέτος χιλιάδες τηλεθεατές ρίχνει αυλαία με τον πιο δραματικό τρόπο κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού μέχρι τον Σεπτέμβρη που θα προβληθεί η τρίτη της σεζόν.

Οι εξελίξεις που θα απασχολήσουν τους ήρωες στο σημερινό επεισόδιο θα είναι πάρα πολλές και κυρίως πάρα πολύ δραματικές αφού ,όλο το χωριό μετράει τις πληγές του ,από την καταστρεπτική φωτιά που ξέσπασε το προηγούμενο βράδυ. Οι φωτιές αφορούν και υλικά αγαθά και ανθρώπινες ζωές.

Το Διαφάνι πενθεί

  • Τόσο η αυτοκτονία της Ανέτ που είδαμε στο προτελευταίο επεισόδιο της Τετάρτης, όσο και τα θύματα που υπήρξαν από την καταστρεπτική φωτιά της Μυρσίνης και του Μελέτη, ήρθε η ώρα να ταφούν και να βυθίσουν στο πένθος το χωριό και τα συγγενικά τους πρόσωπα.

Ο θάνατος έχει τον πρώτο ρόλο

  • Η επόμενη μέρα από την φωτιά θα βρει όλους τους κατοίκους να μετράνε τις πληγές τους κάτω από το πέπλο θανάτου που έχει καλύψει και κυριεύσει τους πάντες. Το ερώτημα που θα δημιουργηθεί ,είναι πως θα καταφέρουν οι κάτοικοι να κρατηθούνε στα πόδια τους και να συνεχίσουν μετά από αυτό.

Θα τιμωρηθούν οι Σεβαστοί

  • Ακόμα στο τελευταίο επεισόδιο της φετινής σεζόν θα έρθουμε όλοι οι τηλεθεατές αντιμέτωποι με το γεγονός αν θα καταφέρουν οι υπόλοιποι ήρωες να εξιχνιάσουν το θέμα με τις φωτιές και επιτέλους οι Σεβαστοί να έρθουνε αντιμέτωποι και να τιμωρηθούνε επιτέλους για όλο αυτό το κακό που έχουνε προξενήσει.

Ακολουθεί βίντεο με το τρέιλερ του αποψινού τελευταίου επεισοδίου

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ