Σοκαριστικό βίντεο: Οδηγός «θερίζει» μοντέλο του OnlyFans, χτυπώντας και πετώντας την στον αέρα


Σοκαριστικό είναι το βίντεο από τροχαίο στην Ουαλία, όπου οδηγός χτύπησε και πέταξε στον αέρα την 27χρονη Φίνλεϊ Τέιλορ, μοντέλο του OnlyFans, που έμεινε ζωντανή κυριολεκτικά από θαύμα.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα της The Sun, η Τέιλορ έβγαζε βόλτα τον σκύλο της μαζί με τον σύζυγό της όταν ένα αυτοκίνητο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και την χτύπησε, τραυματίζοντάς την.

Το συμβάν έλαβε χώρα στο Άμανφορντ της Ουαλίας στις 30 Μαΐου, υπό το φως της ημέρας, με το αυτοκίνητο να πηγαίνει με ταχύτητα άνω των 60 χλμ/ ώρα. Η 27χρονη χρειάστηκε να κάνει 15 ράμματα στο πόδι, ωστόσο, όπως κατανοεί κανείς βλέποντας το βίντεο, ήταν τυχερή που βγήκε ζωντανή από το περιστατικό αυτό.

Κάτοικοι της περιοχής σταμάτησαν το όχημα λίγο παρακάτω και η οδηγός, Έμιλι Ντάουν, συνελήφθη από την αστυνομία.

Σύμφωνα με τη The Sun, η Φίνλεϊ, που εργάζεται ως μοντέλο στη γνωστή ιστοσελίδα με περιεχόμενο για ενηλίκους OnlyFans, δεν ήταν σε θέση να εργαστεί μετά το ατύχημα.

«Το αυτοκίνητο με χτύπησε τόσο σκληρά και τόσο γρήγορα που νόμιζα ότι πέθαινα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι ζωντανή».

«Το βίντεο ήταν σοκαριστικό. Ήμουν τυχερή. Καβάλησε το πεζοδρόμιο και έπεσε πάνω μου. Πετάχτηκα στον αέρα. Το πόδι μου άνοιξε και βγήκε το λίπος. Στα αλήθεια νόμιζα ότι θα πέθαινα. Είπα στον άντρα μου ότι το πρόσωπό του ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελα να δω. Ήταν ένα σοβαρό τραύματα και έπρεπε να κάνω 15 ράμματα. Έχω τραύματα στο κεφάλι, κοψίματα και μελανιές. Φτιάχνω περιεχόμενο για ενηλίκους online, οπότε κανείς δεν θα θέλει να με δει τώρα όπως είμαι. Χρειάζεται ένα εύρος κίνησης για αυτό που κάνω. Οι φαν μου με υποστηρίζουν πολύ. Είχα πολλά σχόλια που μου έλεγαν να γίνω καλά, είναι τόσο καλοί, αν και δεν μπορώ να εργαστώ».

Η ίδια προέβη σε αναρτήσεις σχετικά με την εμπειρία της στα social media, ανεβάζοντας, μεταξύ άλλων, και το βίντεο, καθώς και αναρτήσεις με εικόνες από τα τραύματά της.

Ο σύζυγός της, Έντι, υπέστη μώλωπες και γρατζουνιές από το ατύχημα, ενώ ο σκύλος δεν έπαθε τίποτα.

Η οδηγός φέρεται να απομακρύνθηκε περπατώντας, χωρίς να έχει πάθει τίποτα, προσπαθώντας να διαφύγει, πριν συλληφθεί από την αστυνομία.

Όπως είπε ο ίδιος, «ντόπιοι την ανάγκασαν να σταματήσει και της πήραν τα κλειδιά. Ενώ τη συλλάμβαναν φώναζε ‘δουλεύω για την αστυνομία, θα τη βγάλω καθαρή’. Φοβάμαι ότι η αστυνομία δεν θέλει να διερευνήσει σωστά αυτό το έγκλημα. Μας λένε ότι πιθανότατα θα τη βγάλει με μια απαγόρευση οδήγησης 12 μηνών και ένα πρόστιμο. Την κατηγορούν για οδήγηση ενώ είχε πιει, για εγκατάλειψη σκηνής ατυχήματος και επειδή δεν είχε άδεια…αυτή η γυναίκα πρέπει να τιμωρηθεί και οι άνθρωποι πρέπει να συνειδητοποιήσουν τι θα συμβεί εάν πίνουν και οδηγούν».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ