Δανάη Μιχαλάκη : Παντρεύετε τον εκλεκτό της καρδιά της


Το ζευγάρι όπως έχει διαπιστωθεί κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή και έτσι έκανε και για τον γάμο του, αφού οι ίδιοι δεν έχουν αναφέρει τίποτα στα Μ.Μ.Ε για το επίσημο γεγονός.

Ωστόσο η πληροφορία για το γάμο που θα πραγματοποιηθεί σήμερα μας έγινε γνωστή από την Φαίη Σκορδά.

Παρακάτω ακολουθεί και παλιότερη συνέντευξη με τα όσα είχε δηλώσει για την ίδια ο αγαπημένος της.

Πότε θα γίνει ο γάμος

  • Σήμερα Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021, η Δανάη Μιχαλάκη παντρεύεται τον γιο της εξίσου ηθοποιού Φιλαρέτης Κομνηνου , Γιώργου Παπαγεωργίου σε κάποιο νησί της επιλογής τους, με λίγους καλεσμένους. Ο γάμος θα είναι θρησκευτικού χαρακτήρα.

Δημοσιεύματα

  • Τα δημοσιεύματα τόσο καιρό ανάφεραν ότι ο πολυπόθητος γάμος του ζευγαριού θα γίνει στα μέσα του καλοκαιριού, ωστόσο οι ίδιοι έκαναν την έκπληξη και αποφάσισαν να παντρευτούν αρχές του καλοκαιριού και συγκεκριμένα μία μέρα μετά το τέλευταίο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών.

Καλεσμένοι του γάμου

  • Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα ανάμεσα στου λίγους καλεσμένους θα είναι και συμπρωταγωνιστές της από τις Άγριες μέλισσες και πιο συγκεκριμένα ακούστηκε το όνομα της Ελένης Κίτσου και της Έλλης Τρίγγου.

Παλιότερη συνέντευξη του Γιώργου Παπαγεωργίου για την Δανάη

  • Ο Γιώργος Παπαγεωργίου παλιότερα, είχε δώσει μία συνέντευξη και είχε πεi για την αγaπημένη του Δανάη τα ακόλουθα:
  • « Γνώρισα τη Δανάη σε μια φάση της ζωής της που δεν είχε δουλειά όσον αφορά την τηλεόραση ή το θέατρο, δούλευε σερβιτόρα και στους πρώτους μήνες της σχέσης μας έγινε το casting για τις Άγριες Μέλισσες και μετά όλα τα άλλα.
  • Την γνώριζα και πριν από την επιτυχία της σειράς, της άξιζε να της συμβεί όλο αυτό και δεν έχει αλλάξει καθόλου. Είχα τον φόβο της δέσμευσης αλλά είχα πολλές αποτυχίες.

Όσα είπε για τον γάμο

  • Προσπαθούσα να δεσμευτώ και δεν γινόταν . Πιστεύω στον γάμο με την έννοια ενός συμφώνου συμβίωσης ή ενός κανονικού γάμου.

Ακολουθεί βίντεο από την ανακοίνωση του γάμου τους

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ