Foodpanda : Με ένα κλικ ανακαλύπτεις χώρους Σίτισης


Όταν ανοίγετε την εφαρμογή, δεν βλέπετε μόνο την πλήρη λίστα με τα μέρη που παραδίδουν στην περιοχή σας, αλλά αντ ‘αυτού, δύο καρτέλες Προτεινόμενα και Όλα τα εστιατόρια . Το τελευταίο είναι, όπως υποδηλώνει το όνομα, όλα τα εστιατόρια στην περιοχή σας, αλλά στην καρτέλα pροτεινόμενα εμφανίζονται διάφορες κατηγορίες εστιατορίων κοντά σας, όπως ταχεία παράδοση, κορυφαία εστιατόρια.

Οι καλύτερες προσφορές και δημοφιλείς κοντά σας. oρισμένες άλλες κατηγορίες περιλαμβάνουν σνακ και υγιεινά τσιμπήματα, ενώ μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε ανά κουζίνα.

Πως λειτουργεί η εφαρμογή

  • Τα εστιατόρια από τα οποία παραγγείλετε συχνά θα εμφανίζονται επίσης εδώ και η εφαρμογή υποστηρίζει την αναζήτηση ενός συγκεκριμένου πιάτου και την προβολή των εστιατορίων που το διαθέτουν. “Ενώ επανασχεδιάζουμε την εφαρμογή, λαμβάνουμε πάντα υπόψη τα σχόλια και τις απαιτήσεις των πελατών μας”, δήλωσε ο Saurabh Kochhar, Διευθύνων Σύμβουλος της Foodpanda India. “Με τις πρόσφατες βελτιώσεις στην εφαρμογή, έχουμε φτάσει πιο κοντά στον στόχο μας για αναδιατάξεις εντός 30 δευτερολέπτων. Η ανανεωμένη εφαρμογή χρειάζεται ελάχιστη πλοήγηση και παρέχει μια εύκολη και απρόσκοπτη εμπειρία στους πελάτες μας.

Ακολουθεί βίντεο για σωστή διατροφή

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ