Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική: Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί τις επόμενες μέρες

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί τις επόμενες ημέρες, καθώς οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε κεντρικούς δρόμους της Αττικής είναι πολλές.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Τροχαία:

Ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Ποσειδώνος

Λόγω εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου, από σήμερα, 4 Ιουνίου έως και τις 16 Ιουλίου και για όλο το 24ωρο θα πραγματοποιείται προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο δεξιό και αριστερό τμήμα της Λεωφόρου Ποσειδώνος, περιοχής Δήμων Καλλιθέας και Παλαιού Φαλήρου.

Συγκεκριμένα, θα η διακοπή θα ισχύει από το ύψος της συμβολής της με τον Α/Κ Λ. Συγγρού έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αεροπόρων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Ρυθμίσεις και στη Μεσογείων

Λόγω εργασιών αύριο, 5 Ιουνίου και την Κυριακή 6 Ιουνίου και από τις 00:01 έως τις 7:00, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λεωφόρου Μεσογείων, περιοχής Δήμου Παπάγου-Χολαργού, και στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σαρανταπόρου και Σολωμού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγία Παρασκευή. Η κυκλοφορία, κατά τις παραπάνω εργασίες, θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Κηφισό

Από αύριο, Σάββατο και έως την Κυριακή, κατά τις ώρες 9:00 – 15:00, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Λεωφόρου Κηφισού, στο τμήμα από το ύψος «Τρεις Γέφυρες» έως το ύψος της οδού Τσούντα, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα.

Ρυθμίσεις και σε Κηφισίας και Βασιλίσσης Σοφίας

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, την 06.06.2021 και κατά τις ώρες 07.00΄ έως 15.00΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα παρακάτω οδικά τμήματα, στην αριστερή λωρίδα, εναλλάξ ανά ρεύμα κυκλοφορίας, ως εξής:

  • Λ. Βασ. Σοφίας , στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λ. Βασ. Αλεξάνδρου και Λ. Αλεξάνδρας.
  • Λ. Κηφισίας , στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λ. Αλεξάνδρας και Κατεχάκη.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται, από το εναπομένον κάθε φορά πλάτος του οδοστρώματος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here