Αγία Βαρβάρα: Ομολόγησε ο 74χρονος τη δολοφονία της πρώην συζύγου του – Τι υποστηρίζει


Ομολόγησε τη δολοφονία της πρώην συζύγου στην Αγία Βαρβάρα ο 74χρονος που παραδόθηκε νωρίτερα στην Αστυνομία

Την άγρια δολοφονία της πρώην συζύγου του ομολόγησε το απόγευμα της Παρασκευής ο 74χρονος που αναζητούνταν από την Αστυνομία μετά το έγκλημα που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στην Αγία Βαρβάρα.

Η 64χρονη είχε πυροβοληθεί εξ επαφής από τον δράστη. Πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν ότι ο ένοπλος χρησιμοποίησε πυροβόλο όπλο μικρού διαμετρήματος, με το οποίο πυροβόλησε τρεις φορές την άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η 64χρονη έφερε δύο τραύματα από σφαίρες στο λαιμό και ένα τραύμα από σφαίρα στον ώμο.

Το σημείο της δολοφονίας

Εκτιμάται ότι ο δράστης στόχευε τη γυναίκα στο κεφάλι.

Το έγκλημα έγινε στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους έξω από το σπίτι του θύματος στην Αγία Βαρβάρα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αμέσως αναζήτησαν τον πρώην σύζυγο και την κόρη του θύματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κόρη εντοπίστηκε αμέσως, το ίδιο, ωστόσο, δεν συνέβη με τον πρώην σύζυγο της 64χρονης, ο οποίος ήταν ο πρώτος ύποπτος.

Ποιος είναι ο 74χρονος

Πρόκειται για έναν 74χρονο ο οποίος διατηρεί κατάστημα στη δυτική Αττική. Οι γείτονες που εντόπισαν νεκρή την 64χρονη δεν είδαν τον δράστη, ωστόσο άκουσαν τους πυροβολισμούς.

Εξετάζεται κατά πόσο η 64χρονη είχε οικονομικές διαφορές με κάποιο άτομο του στενού περιβάλλοντός της ή εάν είχε προσωπικές διαφορές είτε με τον 74χρονο είτε με κάποιο άλλο πρόσωπο.

Οι αστυνομικοί πάντως έκαναν λόγο από την πρώτη στιγμή για ένα άγριο έγκλημα που δείχνει μίσος.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ