8 Λέξεις: Ποια νέα γυναίκα ξελογιάζει τον Σπύρο στην τηλεοπτική σειρά

8 Λέξεις: Μια ακόμη γοητευτική Κύπρια ηθοποιός επιστρατεύεται από τον Ανδρέα Γεωργίου ως η νέα γυναίκα που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή ενός αγαπημένου μας ήρωα, του Σπύρου του συζύγου της Ιφιγένειας.

Πιο συγκεκριμένα η όμορφη ηθοποιός Χριστιάνα Μούζουρα θα υποδυθεί μια οδοντίατρο, την Αλκμήνη, η οποία μπαίνει στη ζωή του Σπύρου (Πάνος Μπακανδρέας) και την ταράζει.

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ο Σπύρος εξομολογείται στον Οδυσσέα πως έχει αρχίσει να γλυκοκοιτάζει τη νέα αυτή γυναίκα, Αλκμήνη, ενώ ο Φρίξος τους βλέπει να τρώνε μαζί στο σουβλατζίδικο. Ο Σπύρος, στην προσπάθεια του να ξεφύγει από την Ιφιγένεια της, λέει ψέματα  ότι θα πάει σε συνάντηση παλιών συμμαθητών και βγαίνει με την Αλκμήνη για φαγητό. Τα υπόλοιπα επί της οθόνης.

Ποια είναι η νέα γυναίκα που ερωτεύεται ο Σπύρος, Χριστιάνα Μούζουρα;

Η νέα γυναίκα, από την οποία εντυπωσιάζεται ο Σπύρος, γεννήθηκε στην όμορφη Λευκωσία. Συμμετείχε στην καθημερινή σειρά  «Μπρούσκο» και αργότερα στα «Δίδυμα φεγγάρια». Τέλειωσε τη δραματική σχολή το 2010.

Έκτοτε συμμετείχε σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις στην Κύπρο ενώ τα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα τα έκανε στις  παραγωγές του κυπριακού τηλεοπτικού σταθμού Σίγμα.

Μάλιστα, αν και ρίχτηκε στα βαθιά από μικρή ηλικία, δεν θα ξεχάσει, όπως έχει δηλώσει η ίδια στο περιοδικό «Down Town» της Κύπρου, αυτό που έζησε κάποια στιγμή στα γυρίσματα μιας από τις τηλεοπτικές σειρές που συμμετείχε αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Δεν θα ξεχάσω την πιο άβολη στιγμή που βίωσα όταν βρέθηκα στο πρώτο μας γύρισμα. Βρισκόμουν σε ένα άγνωστο μέρος, με δεκάδες ηθοποιούς και άτομα του συνεργείου. Εκτός του ότι δεν γνώριζα κανένα, εκείνη τη μέρα έπρεπε να γυρίσω την πρώτη μου ερωτική σκηνή, πράγμα που δυσκόλευε ακόμα περισσότερο την κατάσταση μιας και το άγχος που είχα ήταν απερίγραπτο. Ευτυχώς, ύστερα από μερικές προσπάθειες, τα καταφέραμε».

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here