Δέσποινα Βανδή : Φαντασμαγορική βραδιά στην Λίμνη Βουλιαγμένης


Η Δέσποινα Βανδή ως σωστή οικοδέσποινα της τελευταίας εκπομπής ‘Σπίτι με το mega”, προσκάλεσε όλους τους τηλεθεατές να παρακολουθήσουν αυτοί την μαγευτική και άκρως καλοκαιρινή βραδιά που τους επιφύλαξε και να αφήσουν την ίδια καιτους συνεργάτες της να  τους ταξιδέψουν.

Το τοπίο που στήθηκε η συναυλία ήταν άκρως καλοκαιρινό και ρομαντικό και πραγματικά όλοι οι συντελεστές κατάφεραν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Αναδρομή

  • Τα τραγούδια που επέλεξε η Δέσποινα Βανδή γι αυτή την τόσο ξεχωριστή βραδιά, ήταν τραγούδια τα οποία έχουν ξεχωρίσει από την αρχή της καριέρας της ως και σήμερα έχουν αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο καταφέρνοντας να έχουν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά του καθενός.

Συνεργάτες

  • Μαζί με την Δέσποινα Βανδή σε αυτή την τόσο ξεχωριστή συναυλία ήταν και άλλοι αγαπημένοι και αξιόλογοι καλλιτέχνες που την συνόδεψαν σε αρκετά τραγούδια της. Αυτοί ήταν ο Μέμος Μπεγνής, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και σε ρόλο special quest star ο κρητικός Μανώλης Κονταρός που η παρουσιάστρια είπε φοβερά πράγματα για εκείνον.

Όσα είπε η Δέσποινα Βανδή στην έναρξη

  • «Απόψε ως οικοδέσποινα αποχαιρετώ το κοινό του MEGA. Mεγάλη χαρά έχω γιατί που είχαμε ήταν να το κάνουμε έξω. Όλο αυτό ειδυλλιακό τοπίο ανεβάζει πολύ την διάθεση και την ψυχολογία μας. Είμαι πολύ χαρούμενη που τραγουδάω μετά από ένα χρόνο. Είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτό που γίνεται σήμερα εδώ».

Το τραγούδι που επέλεξε για την έναρξη της βραδιάς

  • Η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε το πρώτο τραγούδι που θα ερμηνεύσει να είναι το “ΕΛΑ”, όπου σίγουρα μας θυμίζει κάτι από καλοκαίρι. Το τραγούδι αυτό για πρώτη φορά κυκλοφόρησε το 2001 και έχει την υπογραφή του Φοίβου.

Όσα είπε η Δέσποινα Βανδή για τον κρητικό Μανώλη Κονταρό

  • «Ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσω έναν σπουδαίο άνθρωπο και καλλιτέχνη. Δεν είναι απλώς η φωνή της Κρήτης, είναι η ψυχή της Κρήτης. Θέλω να πιστεύω ότι πια έχω ένα φίλο στην Κρήτη. Μαζί με τον Μανώλη Κονταρό γνώρισα όλο το Ρέθυμνο. Απόψε μου κάνει την τιμή και τη χαρά να μου φέρει κάτι από εκείνο το ιερό νησί. Να φέρει την ψυχή του. Μανώλη θα μου επιτρέψεις να προσπαθήσω να πω μαζί σου κάποια τραγούδια και μετά να σε απολαύσω»

Ακολουθεί βίντεο από την φαντασμαγορική βραδιά στην λίμνη Βουλιαγμένης

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ