Εφηβεία : Λόγοι που στα κορίτσια αρέσουν τα αγόρια


Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους ορισμένα νεαρά κορίτσια γίνονται τρελά στο αγόρι – οι περιβαλλοντικοί παράγοντες, οι ορμονικές αλλαγές και οι εμπειρίες ζωής είναι μερικοί. Τα παρακάτω είναι περαιτέρω πιθανές εξηγήσεις για το γιατί τα κορίτσια γίνονται τρελά για τα  αγόρια.

 

Πώς μπορεί να είναι πρόβλημα

Τα κορίτσια τείνουν να ωριμάσουν γρηγορότερα από τα αγόρια. Ως εκ τούτου, είναι συνηθισμένο για δύο κορίτσια να εκφράζουν ενδιαφέρον να προσελκύσουν την προσοχή των ανδρών πολύ πριν τα αγόρια της ηλικίας της είναι έτοιμα να το κάνουν. Μερικές φορές, αυτό προκαλεί τα νεαρά κορίτσια να αναζητήσουν προσοχή από μεγαλύτερα αγόρια, κάτι που μπορεί να είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Τα παρακάτω είναι περαιτέρω ζητήματα που μπορεί επίσης να προκύψουν.

Τα ενδιαφέροντα της κόρης σας μπορεί να είναι περιορισμένα.

  •  Αντί να παρακολουθεί ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, μπορεί να περάσει ολόκληρο το παιχνίδι περπατώντας προσπαθώντας να τραβήξει την προσοχή των αγοριών.

 

Μπορεί να αγωνιστεί να αναπτύξει υγιείς φιλίες με αγόρια.

  •  Τα νεαρά κορίτσια που ενδιαφέρονται για ρομαντισμό δεν έχουν την ωριμότητα να αναπτύξουν μια υγιή σχέση . Μερικές φορές, οι ανώριμες συμπεριφορές τους είναι πιθανό να απομακρύνουν τα αγόρια – κάτι που μπορεί να τα κάνει ακόμα πιο τρελά αγόρια. Είτε καλεί αγόρια για να τους πει ότι πιστεύει ότι είναι χαριτωμένα ή λέει προκλητικά πράγματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προσελκύσουν την προσοχή τους, τα κορίτσια που τρελαίνουν τα αγόρια συχνά κάνουν τα νεαρά αγόρια να νιώθουν άβολα.

 

Μπορεί να έχει επικίνδυνη συμπεριφορά. 

  • Ένα τρελό αγόρι μπορεί να έχει πιο επικίνδυνη συμπεριφορά, όπως συνομιλία με άνδρες στο διαδίκτυο .  Η  συνομιλία με ξένους μπορεί να είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να τραβήξει την προσοχή. Μπορεί επίσης να είναι πιο πιθανό να στείλει σεξουαλικά υπονοούμενες φωτογραφίες ή μπορεί να συμφωνήσει σε σεξουαλικά αιτήματα από αγόρια σε μια προσπάθεια να τραβήξει την προσοχή που λαχταρά.

Ακολουθεί βίντεο για τα κορίτσια στην εφηβεία

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ