Ηράκλειο: Καμία λύση για τον συγχρωτισμό παρά τις εξαγγελίες – Κορονοπάρτι ξανά στην παραλιακή


Απίστευτες εικόνες συνωστισμού στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου!

Τραγική ήταν για ένα ακόμα Σαββατόβραδο η κατάσταση στο Ηράκλειο και την παραλιακή λεωφόρο όπου οι εικόνες συγχρωτισμού που παρατηρήθηκαν δεν μπορούν να συγκριθούν ούτε με την εικόνα που παρουσίαζε το σημείο πριν τον κορονοϊό.

Μπορεί να υπήρξαν εξαγγελίες για εισαγγελικές παρεμβάσεις επί του θέματος, μπορεί να υπήρξαν δεσμεύσεις πως μικτά κλιμάκια θα αντιμετωπίσουν το φαινόμενο ωστόσο στην πράξη δεν φαίνεται τίποτε από αυτά να ίσχυσε.

Το ζήτημα είχε απασχολήσει μάλιστα και τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας ο οποίος είχε τονίσει πως όλες οι συγκεντρώσεις και τα πάρτυ που πραγματοποιούνται στην ουσία πηγαίνουν πολύ πίσω την όλη προσπάθεια για να χτιστεί τείχος ανόσιας.

«Ελπίζω αυτοί που συμμετέχουν στα πάρτυ να μην είναι εκείνοι που θα πρέπει να διαλέξουμε αν θα μπορέσουν να εισαχθούν σε νοσοκομείο ή όχι επειδή δεν θα υπάρχουν κρεβάτια» είχε τονίσει χαρακτηριστικά ο Υπουργός.

Το θέμα παραμένει πολυσύνθετο, όμως όπως έχει αποδειχθεί στην πράξη είτε δεν υπάρχει η πραγματική θέληση είτε δεν υπάρχει η αντικειμενική δυνατότητα για να επιλυθεί.

Πηγή: creta24.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ