Το σκάφος Ulysses των 220 εκατ. ευρώ έδεσε στον Πόρο – Δείτε το χλιδάτο εσωτερικό του

Κοστίζει τουλάχιστον 220 εκατ. ευρώ, είναι υπερπολυτελές και έδεσε για ακόμα μία φορά στον Πόρο. Δείτε το εντυπωσιακό εσωτερικό του Ulysses, που σίγουρα θα σας αφήσει άφωνους.

Για ένα ακόμη καλοκαίρι προτίμησε τον Πόρο το τεράστιο υπερπολυτελές γιοτ «ULYSSES», που έχει ρίξει άγκυρα την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021, ανοιχτά του κόλπου του Μεγάλου Νεωρίου, σύμφωνα με το sarronicmagazine.

Το εντυπωσιακό γιοτ είχε επισκεφθεί ξανά τον Πόρο, τον Ιούλιο του 2018.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό σκάφος 116 μέτρων εξοπλισμένο με ελικόπτερο – το οποίο πραγματοποιεί πτήσεις στον ουρανό του Πόρου – υποστηρικτικό σκάφος 24 μέτρων, τετρακίνητο όχημα και μοτοσικλέτα, όλα προστατευμένα σε υπόστεγα.

Το «Ulysses» μοιάζει με υπερπολυτελές θαλάσσιο πριβέ ξενοδοχείο, καθώς μπορεί να φιλοξενήσει 30 άτομα σε 15 ιδιωτικές σουίτες (και 20 δωμάτια για το προσωπικό), φθάνει ανώτατη ταχύτητα 15 ναυτικών κόμβων και χρειάζεται 43 άτομα προσωπικό.

Το «Ulysses» είναι το δεύτερο εντυπωσιακό mega yacht που κατασκευάστηκε στο Kleven της Νορβηγίας, και όπως διαβάζουμε είχε κόστος τουλάχιστον 220 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο Ulysses πραγματοποιήθηκαν προσφάτως εργασίες και παραδόθηκε για να ταξιδέψει στη Μεσόγειο.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here