Λαμία – Ξυλοδαρμός 6χρονου: Δεν ήταν η πρώτη φορά καταγγέλλουν περίοικοι


Σοκ προκάλεσε ο ξυλοδαρμός ενός 6χρονου αγοριού σε περιοχή κοντά στην Λαμία το βράδυ του Σαββάτου.

Μία 33χρονη μητέρα ξυλοκόπησε άγρια το 6χρονο αγοράκι της χτυπώντας το στο πρόσωπο και δημιουργώντας του μώλωπες που έδωσαν αρχικά μια ιδιαίτερα ανησυχητική εικόνα. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι λίγη ώρα μετά έμειναν άφωνοι μπρος στην εικόνα που παρουσίαζε το παιδί φοβούμενοι τα χειρότερα μιας και εκτός από τους μώλωπες στο πρόσωπο είχε γενικότερα σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι. Το παιδάκι μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Λαμίας αλλά λόγω του φόβου για κρανιογκεφαλικές κακώσεις και άλλα ενδεχόμενα ζητήματα, διακομίστηκε για καλύτερη παρακολούθηση στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία”.

Ευτυχώς και σύμφωνα με απογευματινές πληροφορίες του lamianow.gr το 6χρονο αγοράκι δεν διατρέχει κίνδυνο.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ όλα ξεκίνησαν όταν το μικρό παιδάκι έπαιζε με το αδερφάκι του και πάνω στο παιχνίδι κάπου διαφώνησαν και το μεγαλύτερο φέρεται να έσπρωξε το μικρότερο που έπεσε και χτύπησε ελαφρώς, με την μητέρα να “εκρήγνυται” και να σακατεύει στο ξύλο το 6χρονο παιδάκι. Το παιδί από τα χέρια της μητέρας που ήταν εκτός εαυτού το γλίτωσε συγγενικό παιδι της οικογένειας που ήταν στο σπίτι. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ένας περίοικος που αντιλήφθηκε τι συνέβη κάλεσε την αστυνομία. Με το που οι αστυνομικοί βρέθηκαν στο σπίτι συνέλαβαν αμέσως την μητέρα η οποία πέρασε το κατώφλι της Εισαγγελίας και θα περάσει από ψυχιατρική εξέταση το πρωί της Δευτέρας.

Ο απίστευτος ξυλοδαρμός στο 6χρονο παιδάκι, ακόμη και με γροθιές, είναι – αναμφίβολα – μια ψυχιατρική συμπεριφορά οι οποίοι θα πρέπει να εξεταστεί ενδελεχώς από τους ειδικούς για να κριθεί αν η συγκεκριμένη γυναίκα μπορεί να μεγαλώσει παιδιά η να της αφαιρεθεί η επιμέλεια.

Δεν ήταν η πρώτη καταγγελία

Όπως αναφέρουν κάτοικοι του χωριού δυστυχώς δεν ήταν η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη οικογένεια γίνεται θέμα για την αλλοπρόσαλλη και φασαριόζικη συμπεριφορά της συγκεκριμένης γυναίκας. Υπάρχουν και άλλες καταγγελίες για ανάρμοστες συμπεριφορές και μάλιστα φέρεται να έχει ξανά-ειδοποιηθεί τόσο η Αστυνομία αλλά και η Πρόνοια ώστε να εξετάσει τι συμβαίνει στο συγκεκριμένο οίκημα όπου διαμένουν περίπου 10 άτομα, όπου υπάρχουν και άλλα παιδιά αλλά και ηλικιωμένοι. Πρόκειται για ένα περιστατικό ΣΟΚ που θα πρέπει να κινητοποιήσει μαζικά τις αρχές ώστε να αποσαφηνίσουν τι συμβαίνει στο συγκεκριμένο σπίτι και αν η κατάσταση στο συγκεκριμένο περιβάλλον αλλά και η κατάσταση της μητέρας είναι η πρέπουσα ώστε να συνεχίσουν να μεγαλώνουν παιδιά.

Πηγή: lamianow.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ