Meghan Markle : Αυτό είναι το όνομα της νεογέννητης κόρης της


Το δεύτερο μέλος της οικογένειας τους υποδέχθηκε το πρώην βασιλικό ζεύγος και είναι πολύ χαρούμενοι για αυτό το τόσο ευτυχές γεγονός.

Το δεύτερο μέλος της οικογένειας είναι γένος θηλυκού και έτσι έχουν αποκατασταθεί πλήρως οι ισορροπίες στο σπίτι του ζευγαριού.

Όπως αποκάλυψε η γραμματέας του ζευγαριού, η μικρή γεννήθηκε την Παρασκευή 04/06/21 και παρακάτω θα σας αποκαλύψουμε κι το όνομα της σύμφωνα πάλι με τα όσα είπε η ίδια πηγή.

Το όνομα της μικρής

Η Γραμματέας, είπε για την μικρή τα ακόλουθα : «Με μεγάλη χαρά, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan, δούκας και δούκισσα του Sussex υποδέχτηκαν την κόρη τους Lilibet Lili Diana Mountbatten-Windsor. Τόσο η μαμά όσο και το μωρό είναι υγιείς και στο σπίτι τους».

Πληροφορίες για την γέννηση της μικρής

Σύμφωνα με την γραμματέα τύπου η μικρή γεννήθηκε στο νοσοκομείο της Santa Barbara Cottage το οποίο βρίσκεται στην Καλιφόρνια. Το μωρό γεννήθηκε 3.486 γραμμάρια και το όνομα το οποίο της έδωσαν ανήκει στην Βασίλισσα Ελισάβετ αφού η οικογένεια της την προσφωνεί ως Lilibet, ενώ το μεσαίο όνομα είναι αφιερωμένη στην Diana την γιαγιά της μικρής που πέθανε τόσο άδικα.

Harry και Meghan ευχαριστούν το κοινό

Το πρώην βασιλικό ζευγάρι δεν δίστασε να ευχαριστήσει το κοινό για τις ευχές του και να τονίσει ότι ως οικογένεια βιώνουν πολύ ευτυχισμένες στιγμές.

Ανακοίνωση του φύλου του μωρού

Harry και Meghan παραβίασαν για ακόμη μία φορά το πρωτόκολλο που θέλει το φύλλο των βασιλικών μωρών να μαθαίνεται μετά την γέννηση του και το αποκάλυψε ο ίδιος ο Harry σε μία συνέντευξη που παραχώρησε στην Orhan και είχε πει χαρακτηριστικά : «Το να έχεις ένα παιδί ή το να έχεις δύο παιδιά είναι θαυμάσιο, το να έχεις ένα αγόρι και ένα κορίτσι… τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω».

Πως ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη

Την δεύτερη εγκυμοσύνη είχαν ανακοινώσει μέσω μίας ασπρόμαυρης φωτογραφίας που είχε τραβήξει ένας φίλος του ζευγαριού.

Ακολουθεί βίντεο με το ζευγάρι

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ