Ελικοειδή έκλειψη : Τα 4 ζώδια που επηρεάζει


Την Πέμπτη 10/06/21,  θα έρθουμε αντιμέτωποι με δύο πλανητικά φαινόμενα αφού έχουμε μία ελικοειδή έκλειψη η οποία είναι η τελευταία του καλοκαιριού αλλά και μία Νέα Σελήνη η οποία πραγματοποιείτε στην19η μοίρα στο ζώδιο των Διδύμων, αυτό σημαίνει ότι όλα για ακόμα μία φορά θα έρθουν άνω κάτω και ότι θα επηρεαστούν εκπρόσωποι του ζωδιακού.

 

Οι κύριες όψεις τις έκλειψης θα είναι τόσο η σύνοδος με τον ανάδρομο Ερμή, όσο και το τετράγωνο με τον Ποσειδόνα αλλά και τον κυβερνήτη της έκλειψης.

Πως θα μας επηρεάσει

  • Αυτό το φεγγάρι θα μας κάνει πιο νευρικούς ενώ και η επικοινωνία θα έχει τα θεματάκια της. Ακόμα θα είναι καλό να φιλτράρετε πάρα πολύ όσα ακούτε ,διότι η ψεύτικες ειδήσεις θα είναι στο φόρτε τους και γι αυτό τον λόγο θα είναι καλό να φιλτράρετε τα όσα ακούτε.

Επιρροή τετράγωνου Ουρανού -Κρόνου

  • Για δεύτερη φορά μέσα στην χρονιά θα έχουμε τετράγωνο ουρανού – Κρόνου θα αποσταθεροποιήσει ακόμα περισσότερο τις καταστάσεις λόγο της έντασής της.

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

  • Πάντα οι εκλείψεις επηρεάζουν όλους τους εκπρόσωπους του ζωδιακού κύκλου, αλλά ποτέ με την ίδια ένταση. Τα ζώδια εκείνα που θα επηρεαστούν περισσότερο και θα αλλάξουν την ζωή τους είναι τα ακόλουθα:
  1. Τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού που είναι : Παρθένοι, τοξότες , Ιχθύες και Δίδυμοι

Πότε θα υλοποιηθούν οι αλλαγές

  • Οι αλλαγές θα αρχίσουν να υλοποιούνται από αυτή κιόλας την εβδομάδα και το γεγονός ότι έχουμε και Ανάδρομο Ερμή δείχνει μία καθυστέρηση. Τονίζουμε ότι οι έκλειψης σηματοδοτούν το τέλος καταστάσεων και τις αρχές νέων ξεκινημάτων.

Δίδυμοι

  • Για εσάς η έκλειψη είναι και νέα Σελήνη γι αυτό τον λόγο προωθεί καινούργια ξεκινήματα τα οποία θα έχουν υλοποιηθεί από τώρα ως ένα εξάμηνο . Επίσης οι αλλαγές σε εμφάνιση και καριέρα ευνοούνται στο έπακρο.

Τοξότες

  • Θα βιώσετε ριζικές αλλαγές στον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών, ‘Οπου αν το χειριστείτε σωστά θα μπορέσετε να κερδίσετε πολλά πράγματα και να ανοίξετε νέα κεφάλαια.

Παρθένοι

  • Αυτή η έκλειψη σχηματίζεται στον τομέα των επαγγελματικών σας και γι αυτό τον λόγο να είστε έτοιμοι για πολύ μεγάλες αλλαγές. Ακόμα θα σας επηρεάσει και ψυχολογικά οπο΄τε οπλιστείτε με υπομονή.

Ιχθύες

  • Επειδή η εκλειψη κάνει όψη με το τετράγωνο ανάδρομου Ερμή- Ποσειδώνα χτυπάει τον οίκο που σχετίζεται με το σπίτι , την οικογένεια, την εργασία. Έτσι ετοιμαστείτε για νέα ξεκινήματα που όμως η βάση σας θα είναι το σπίτι σας.

Ακολουθεί βίντεο για την ελικοειδή έκλειψη

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ