ΕΛ.ΑΣ.: Ένορκη διοικητική εξέταση σε βάρος του Σταύρου Μπαλάσκα μετά τις δηλώσεις για παραδικαστικό

Τη διεξαγωγή ένορκης διοικητικής έρευνας για τον Σταύρο Μπαλάσκα ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ μετά τις δηλώσεις του για διαφθορά στη Δικαιοσύνη και παραδικαστικό κύκλωμα

Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του γνωστού συνδικαλιστή αστυνομικού Σταύρου Μπαλάσκα διέταξε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Η έρευνα αφορά σε δηλώσεις του, σε τηλεοπτική εκπομπή, σχετικά με τη μεταχείριση σκληρών κακοποιών από την Δικαιοσύνη.

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση από την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων σχετικά με τις δηλώσεις του Σταύρου Μπαλάσκα, ο οποίος μεταξύ άλλων και αναφερόμενος στις αποφυλακίσεις κακοποιών που συλλαμβάνει η αστυνομία, έκανε λόγο για «διαφθορά στη Δικαιοσύνη και παραδικαστικά κυκλώματα».

«Οι απαράδεκτες καταγγελίες εκπροσώπου της Ελληνικής Αστυνομίας περί παραδικαστικών κυκλωμάτων και διεφθαρμένων δικαστικών, όσο δεν στηρίζονται σε συγκεκριμένα στοιχεία, αποτελούν επιβεβαίωση της διαρκούς κατάπτωσης του δημόσιου λόγου ο οποίος έχει υποκατασταθεί από συνθήματα και συκοφαντίες αγαπημένων καλεσμένων των Media» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων.

«Η ανεύθυνη χυδαιότητα τέτοιων εκπροσώπων της Αστυνομίας έχει ως όριο την αναζήτηση των ποινικών και πειθαρχικών ευθυνών τους. Θα αποστείλουμε σήμερα στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. απόσπασμα των δηλώσεων του συγκεκριμένου εκπροσώπου της Αστυνομίας. Με τον τρόπο αυτό θα απαντάμε πλέον σε κάθε ανάλογη πρόκληση» σημειώνεται ακόμη στη σχετική ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here