ΥΠΑΑΤ: Ψηφιακή βεβαίωση εγγραφής στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων


ΟΠΕΚΕΠΕ | Αγρότες – Όλες οι ειδήσεις: Τη δυνατότητα να υποβάλλονται και μέσω της ψηφιακής εφαρμογής του Μητρώου Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων (ΜΑΑΕ) η αίτηση εγγραφής και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη χορήγηση της βεβαίωσης εγγραφής στο ΜΑΑΕ δίνει απόφαση, που υπέγραψε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός.

Μέσω της ίδιας ψηφιακής υπηρεσίας θα εκδίδεται και η βεβαίωση για τη μετάκληση/απασχόληση πολιτών τρίτων χωρών στην αγροτική οικονομία, η οποία φέρει την υπογραφή της προϊσταμένης της Γενικής Διεύθυνσης Αποκεντρωμένων Δομών και δεν χρήζει περαιτέρω επικύρωσης.

«Οι επαγγελματίες αγρότες που επιθυμούν να εκδώσουν τη σχετική βεβαίωση θα μπορούν να εξυπηρετούνται μέσω του ηλεκτρονικού υπολογιστή ή του κινητού τους τηλεφώνου. Η είσοδός τους στην ψηφιακή εφαρμογή του Μητρώου Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων (ΜΑΑΕ) πραγματοποιείται αποκλειστικά από τους ίδιους ή από εξουσιοδοτημένο από αυτούς άτομο, με τη χρήση των κωδικών εισαγωγής στην εφαρμογή της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (Taxisnet)», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ