Πρίγκιπας Χάρι: Το πρώτο τετ-α-τετ με τη Βασίλισσα Ελισάβετ- Πού και πότε θα γίνει το «ραντεβού»


Κλαδί ελιάς στον έκπτωτο Πρίγκιπα Χάρι, τον εγγονό της που προκάλεσε πολύμηνη κρίση στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ με την αποχώρησή του και τις αποκαλύψεις για τη ζωή του…ως γαλαζοαίματος, ετοιμάζεται να προσφέρει η Βασίλισσα Ελισάβετ.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο, η 95χρονη μονάρχης έχει καλέσει τον δούκα του Σάσεξ σε γεύμα τον ερχόμενο μήνα, όταν και θα επιστρέψει στη Βρετανία για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της μητέρας του.

Το άγαλμα θα αποκαλυφθεί τον Ιούλιο για την επέτειο των 60 χρόνων της αδικοχαμένης πριγκίπισσας και η εκδήλωση αποτελεί αφορμή για να συναντήσει και πάλι ο Πρίγκιπας Χάρι μέλη της οικογένειάς του. Κάποιοι βλέπουν την ιδανική ευκαιρία για να αποκατασταθούν οι σχέσεις του με τον αδερφό του, Ουίλιαμ, τη γιαγιά του, αλλά και τον πατέρα του Κάρολο τους οποίους φέρεται να έχει πληγώσει με τις αποκαλύψεις του.

Tα δύο αδέρφια σε παλιές ευτυχισμένες στιγμέςΑ.Ρ

Σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις του είχε πει ότι ο πατέρας του Κάρολος, του κληροδότησε έναν «κύκλο γενετικού πόνου και ταλαιπωρίας» με αποτέλεσμα ο ίδιος και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ να μετακομίσουν στην Καλιφόρνια για να τον «σπάσουν». Είχαν προηγηθεί οι κατηγορίες για ρατσισμό εις βάρος μελών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ παρ’ όλα αυτά αποδεικνύεται υπεράνω, λένε οι βασιλικοί συντάκτες. Θα καλωσορίσει λοιπόν τον εγγονό της στο κάστρο του Ουίνδσορ, όταν φθάσει στο Λονδίνο από την Καλιφόρνια την επόμενη εβδομάδα, γράφει η Daily Mail.

Mεγαλόψυχη χειρονομία της Βασίλισσας

«Είναι μια τυπικά μεγαλόψυχη χειρονομία της Αυτού Μεγαλειότητας. Το μεσημεριανό γεύμα θα είναι μια ευκαιρία για να συζητήσουν πολλά πράγματα» γράφει ο Ρίτσαρντ Ίντεν στην εφημερίδα.

Η πρόσκληση λέγεται ότι έγινε πριν από τη γέννηση της κόρης του δούκα και της δούκισσας την περασμένη Παρασκευή. Ο Χάρι και ο Μέγκαν ανακοίνωσαν ότι την ονόμασαν «Λίλιμπετ», από το ψευδώνυμο που είχε η Βασίλισσα όταν ήταν μικρή και την «ακολούθησε» σε όλη της την ζωή. Το μεσαίο όνομα της νεογέννητης είναι Νταϊάνα, προς τιμήν της μητέρας του Χάρι.

Αν και ο περισσότερος κόσμος βλέπει το όνομα της νεογέννητης κόρης των Χάρι και Μέγκαν ως «κλάδο ελαίας», υπάρχει και η διαφορετική άποψη. Η Άντζελα Λέβιν, ειδικός στα θέματα του παλατιού, εκτιμά ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι «βαθιά στενοχωρημένη» που το ζεύγος Σάσσεξ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το «πολύ προσωπικό» και «ιδιαίτερο» χαϊδευτικό της όνομα («Λίλιμπετ») για να ονομάσει την πρώτη του κόρη, αφού φέρθηκε με τόση αγένεια στη βασιλική οικογένεια τους περασμένους μήνες. Θεωρεί ότι η Βασίλισσα θα αντιμετωπίσει αυτήν την κίνηση με καχυποψία, ως ένα πιθανό τέχνασμα από τη μεριά των Σάσσεξ.

Η πρώτη συνάντηση Χάρι-Ελισάβετ μετά το «Μegxit»

Η Μέγκαν Μάρκλ δεν πρόκειται να συνοδεύσει τον σύζυγό της στο Λονδίνο. Θα παραμείνει στην έπαυλη του ζεύγους στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, αξίας 12 εκατομμυρίων ευρώ, μαζί με τον γιό τους Άρτσι και τη νεογέννητη κόρη τους.

Θα ήταν η πρώτη φορά που ο Χάρι είχε τετ-α-τετ με τη γιαγιά του, αφού αυτός και ο Μέγκαν ανακοίνωσαν ότι εγκατέλειψαν τη Βρετανία περισσότερο από ένα χρόνο πριν.
Θα είναι η πρώτη φορά που ο Χάρι και η Μέγκαν θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση, μετά την ανακοίνωσή τους ότι εγκαταλείπουν την Βρετανία περισσότερο από ένα χρόνο πριν.

O Xάρι με τη Βασίλισσα Ελισάβετ πριν ξεσπάσει «η καταιγίδα»Α.Ρ

Στην περίφημη συνέντευξη τους στην Όπρα Γουϊνφρεί, έκαναν μια σειρά από ενοχλητικούς ισχυρισμούς για τη βασιλική οικογένεια.

Μετά την βασιλική Σύνοδο Κορυφής του Sandringham και τις τεταμένες διαπραγματεύσεις για το «Megxit», η Βασίλισσα είχε κάνει ένα ανεπίσημο κυριακάτικο γεύμα για τον Χάρι τον Μάρτιο του 2020 – ένα μήνα προτού αυτός και ο Μέγκαν παραιτηθούν επίσημα ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Έφαγαν στην τραπεζαρία της Βασίλισσας στο διαμέρισμά της στο Κάστρο του Ουίνδσορ. Όταν ο Χάρι έδωσε το παρόν στην κηδεία του παππού του, πρίγκιπα Φίλιππου, είχε μιλήσει με τη Βασίλισσα αλλά σε εξωτερικό χώρο, παρουσία και άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας.

Γιαγιά και εγγονός θα έχουν σίγουρα πολλά να συζητήσουν.Σε μια σειρά από δημόσιες εμφανίσεις, ο Χάρι κατηγόρησε την οικογένειά του για πολλά λάθη στην ανατροφή του και είπε ότι η σκέψη και μόνο ότι επιστρέφει στο Λονδίνο ήταν αρκετή για να τον γεμίσει με φόβο.
Η βασίλισσα, αντιθέτως, κατέστησε σαφές ότι ο Χάρι και ο Μέγκαν παραμένουν «πολύ αγαπημένα μέλη της οικογένειας». Εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ πάντως αρνήθηκε να σχολιάσει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ