Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Προφυλακιστέος ο 75χρονος σύζυγος του θύματος


Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 75χρονος που ομολόγησε ότι πυροβόλησε και σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγο του, στην Αγία Βαρβάρα την περασμένη Πέμπτη

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα, ο ανακριτής αποφάσισε την προσωρινή κράτηση του κατηγορούμενου για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας. Σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε υπόμνημα και απολογήθηκε για περίπου 3 ώρες, επαναλαμβάνοντας όσα είπε και στην αστυνομία.

Ο 75χρονος, ο οποίος παραδόθηκε αυτοβούλως στην αστυνομία, στην προανακριτική του κατάθεση αρνήθηκε πως έστησε καρτέρι θανάτου στην άτυχη γυναίκα έξω από το σπίτι της.

Μάλιστα, είχε υποστηρίξει πως πρόθεση του ήταν να «την φοβερίσει» και για το λόγο αυτό είχε μαζί του ένα όπλο που βρήκε όταν βοήθησε φίλο του σε μια μετακόμιση πριν αρκετά χρόνια. «Τρελάθηκα και μην ξέροντας τι κάνω πυροβόλησα μια ή δύο φορές με το πιστόλι που είχα μαζί μου» περιέγραψε στην προανακριτική του κατάθεση, συμπληρώνοντας ότι ζητούσε από την 64χρονη τα κοσμήματα της αδελφής του και εκείνη του απάντησε «χεστηκα μαλάκα».

«Μακάρι να μην είχε συμβεί αυτό, το μετάνιωσα και ζητώ συγνώμη από τα παιδιά μου και από όλους» είχε πει στους αστυνομικούς, κάνοντας λόγο για απαξιωτικές συμπεριφορές από την εν διαστάσει σύζυγο του. «Η συμπεριφορά της προς εμένα ήταν τελείως απαράδεκτη. Κάθε τόσο μου έκανε μήνυση χωρίς λόγο και χωρίς να την έχω πειράξει ποτέ. Με προσέβαλε συνεχώς και μου πετούσε γλάστρες. Είχε κάνει τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου να μη μου μιλάνε, αποκόβοντας με από αυτά, με είχε χτυπήσει επανειλημμένα και με έβριζε συνεχώς με τα χειρότερα λόγια. Απέναντι σε μένα ήταν πολύ αχάριστη… Όλα αυτά τα χρόνια αισθανόμουν ψυχολογικά χάλια» είχε καταθέσει.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ