Θεσσαλονίκη: Ισόβια στην 54χρονη που σκότωσε τον πεθερό της με τηγάνι


Ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε η έφεση να μην έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε την κατηγορούμενη επικίνδυνη.

Ισόβια δεσμά επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στην 54χρονη η οποία φέρεται ότι σκότωσε τον 89χρονο πρώην πεθερό της με τηγάνι, στη Θεσσαλονίκη. Η κατηγορούμενη κρίθηκε ομόφωνα ενοχή για ανθρωποκτονία με πρόθεση χωρίς να της αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.

Ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε η έφεση να μην έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε την κατηγορούμενη επικίνδυνη.

Δεν παρέστη στη δίκη της επειδή αισθάνθηκε αδιαθεσία πριν τη μεταγωγή της στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το grtimes.gr, η κατηγορούμενη, η οποία είναι συνταξιούχος δασκάλα και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, δικάστηκε ερήμην.

«Στο μυαλό της είχε μια μαύρη λίστα αλλά δεν ξέρω αν ο πατέρας ήταν μέσα σε αυτή. Την κλειδώναμε στο δωμάτιο αλλά φαίνεται ότι είχε κλειδιά και έβγαινε. Μια φορά τη βρήκαμε κάτω από το τραπέζι» κατέθεσε, μεταξύ άλλων, ο γιος του θύματος και πρώην σύζυγος της 54χρονης . Ο μάρτυρας ανέφερε ότι ο πατέρας του διαφωνούσε με τη φιλοξενία της της πρώην συζύγου του στο σπίτι του.

Ο 89χρονος βρέθηκε νεκρός στα σκαλοπάτια πολυκατοικίας, έξω από το διαμέρισμα του 4ου ορόφου όπου διέμενε, στη οδό Αρμενοπούλου, τον Ιούνιο του 2019. Αρχικά ο θάνατος αποδόθηκε σε ατύχημα αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα οι έμπειροι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών διαπίστωσαν ότι πρόκειται για δολοφονία.

Μεταξύ άλλων στοιχείων, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα εξάρτημα από πλαστικό χερούλι ενός τηγανιού όμως το συγκεκριμένο μαγειρικό σκεύος δεν βρέθηκε. Τελικά, προέκυψε ότι αυτό ήταν το όπλο του εγκλήματος που προκάλεσε το θανατηφόρο χτύπημα στο κεφάλι του θύματος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ